Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak azoknak az emberek...

Mit mondjak azoknak az embereknek, akik sokat bántanak azért mert nem lett gyerekem? Már nem is lesz,44 éves nő vagyok.

Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 18:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

10: Ja csak ezek nem szoktak leállni. Csak ennyi velük a gond.

És attól, hogy valaki 44 éves, még fájhat neki, hogyha bunkók vele.

2016. jan. 4. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
98%

Eljutunk oda, hogy a kérdező hibája, amiért a gyermektelenségével ilyen kellemetlen helyzetbe hozza az átlagembereket.

Kérdező, nyugtasson meg, hogy aki baszogat, annak borítékolom, hogy szar az élete. Nyilván az ő kölykeik nem olyanok lettek, amilyennek babókorukban eltervezték.

2016. jan. 4. 19:30
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

10: Épp ellenkezőleg, ezek a válaszok csak olaj a tűzre!

Hajtépés felé fajul tőle a dolog.

És azért mert valaki bunkó, nekem mért kéne annak lenni vele? Szóval ez nem megoldás.

2016. jan. 4. 19:55
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Nagon egyszeruen rovidre lehet zarni az ilyen kerdeseket.

Hasonlo koru vagyok, es nem is akartam, es nem is lesz gyerekem. Ha valaki e miatt bantoan tesz fel kerdest vagy beszologat, akkor az megkapja minden esetben a megfelelo viszonzast es tobbe eszebe sem jut ilyen kerdeskorben barmit megkerdezni.

Viszonvalaszok: ti hanyszor szexeltek? lenyeled?, analhoz hogy alsz? Na ezutan jon a felhaborodas toluk, es megmondom, hogy ez ugyanolyan intim, senkire nem tartozo dolog mint, hogy en akarok-e, vagy mikor lesz gyerekem.

2016. jan. 5. 01:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Közölni kell, hogy magánügy. Aztán kiiktatni az olyan ismerősöket, akik ennyire bunkók.

Egyébként akinek van, ott a "mikor lesz kistesó, mert KELL a testvér", "miért nem vállaltok hármat, minden ingyen lesz", "nem vagytok ti öregek már a babához?" és a "minek vállaltatok gyereket?" a slágerek. (18 felett meg a "mikor mész férjhez")

Az ilyen bunkókat el kell kerülni.

2016. jan. 5. 06:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik,ha minden ember vállalna gyereket,akkor ők sem kapnának ennyi gyerek után járó juttatást!
2016. jan. 5. 10:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen kíváncsi, kotnyeles embereknek nem tudsz megfelelni. Engem már 20 éves korom óta ezzel nyaggatnak. Eddig egyátalán nem akartam gyereket, most úgy gondolom hogy 2-3 éven belül szeretnék. De ha kérdezik hogy van-e már gyerek, mikor lesz gyerek, stb. nem fogom azt mondani hogy 2 év múlva, mert akkor ha mégsem jön össze, akkor azt kérdezgetnék hogy miért nem jön össze? Meg tanácsokat adnának. Ehhez senkinek semmi köze. Szerintem nem is jó ötlet erre rákérdezni a mai világban, olyan sok embernek nehezen jön össze, hogy úgy érzem ez tapintatlan kérdés. A legrosszabb amikor mondom hogy"majd" és csak folytatja hogy "pedig már benne vagy a korban" finoman le is öregez. Ez a 60 feletti öregasszonyok szokása inkább.
2016. jan. 5. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos,sok bunkó,ember van...

Én a kendőzetlen őszinteséget választom.

A válaszom ez:Mert rákos voltam,és az életbenmaradásomért le kellett mondanom a gyermekáldásról.Aztán visszakérdezek:Remélem érzed,hogy milyen bunkó és érzéketlen ember vagy?

Utána próbálom nem előtte elsírni magam.

Olyan jó lenne ha az emberek nem ítélkeznének.De ez csak álom.Én meg hiszek még a csodákban és remélem 1 picurka nekem is összejön...

34/N

2016. jan. 5. 12:27
 19/20 anonim ***** válasza:
44%

"Mit mondjak azoknak az embereknek, akik sokat bántanak azért mert nem lett gyerekem?"

Ezt:

Engem nagyon bánt, hogy ilyen tapintatlan vagy, ezért kérlek, többet ne beszéljünk!

2016. jan. 5. 16:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem se adott a jó Isten,de túltettem magam.Mond azt .hogy ehhez nem kell ész,csak szétrakni a lábakat .A többi a jó Isten dolga. Ismerek olyat aki a megszakított közösüléstől lett terhes.
2016. jan. 11. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!