A legjobb barátnőm öngyilkos akar lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
háromszor próbálta megölni magát.kétszer nem sikerült,és egyszer én állítottam meg.Nem lehet lebeszélni.Abban sem vagyok biztos,hogy holnap még élni fog.15l2010. márc. 25. 16:04
21/22 anonim válasza:
Nem lett semmi a lánnyal, mivel lány sincs.
Ez egy tipikus KAMUKÉRDÉS volt.
Örülök, hogy egyeseknek ez okoz kielégülést.
22/22 anonim válasza:
#6os , nem lehetnek nagy problémái, meg úgyis megtörténik vele még kismilliószor? Tudod én nem örülnék ha az eddig négy most már sajnos csak három tagú családunkból ( Isten nyugosztalj!) még "kismilliószor" eltávozna valaki. Lehetnek egy kamasznak is olyan problémái amikkel rosszab esetben még egy felnőtt is nehezen birkózna meg. Hidd el , tapasztalatból mondom. Én pl kisebbfajta öngyilkoshajlammal születtem . Nem tehetek róla mégis mindig kísértenifog. Egész életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!