A párom nem szeretne albérletbe menni. Ki mit tenne ebben a helyzetben?
Jó kifogás sose rossz, szerintem se akar veled összeköltözni, ami sajna 8 év utána nem sok jót jelent.
Nagyon kényelmes így neki, ha szex kell, van nője, de felelőssét vállalnia meg elköteleznie magát nem kell. Meg gondolom, anyuci és apuci is ajnározza.
Szerintem ajánld fel, hogy odaköltözöl. De csomagolni ne kezdj el, mert úgyis kifogást fog keresni, hogy miért ne költözz, pl. az anyjára is hivatkozhat.
Valami nem stimmel a kapcsolattal. 8 éve együtt? 15 éves voltál ő meg 23. Szerintem azért nem megy albérletbe mert nem akar, a spórolás ürügy. És igaz, semmi sem garantálja, hogy együtt lakva jobb lenne, sajnos ez a tapasztalat. Max megvárhatod hogy ő vesz házat, az övé lesz, aztán ha gondolja odaköltözhetsz, és meglátjátok, de már te is 23 vagy, szerintem nem kell 5-6 évet várni arra hogy legyen ilyenre alkalom.
A pasi még nem akar családot, vagy nem veled akarja.
normális 31 éves pasi már vágyik saját otthonra,ahol ketten (és lassan 3man egy babával) él a feleségével/élettársával.
amit tudok javasolni,ha nem akarod kidobni csak ugy:
keress melot magadnak,keress albérletet,költözz külön a szülőktől...ha hajlandó hozzádköltözni 3 honapon belül,akkor van remény,normalizálodhat...de ha csak ingyenélőként ezentul oda járogat fel hozzád,akkor dobd ki,keress olyat aki veled képzeli el a jövöjét
(párom se akart albérletet,hitelt nem adnak,én albibaköltöztem,3 honap alatt fokozatosan hozzámköltözött...először csak váltás fehérnemű,fogkefe,a végén már hozzám jött ruháért,ha az anyjánál akart aludni...neki kellett a fokozatosság,látnia kellett,hogy annyira nem is rossz küéön a biztonságos otthontol,most már zavarni kell,h menjen haza a szülőkhöz:D)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!