Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem enged el apa koliba?...

Mért nem enged el apa koliba? Hogy Győzzem meg? Mért bánt a mostoha tesóm? ( Mostoha tesómmal kell egy szobába laknom)

Figyelt kérdés

A mostoha tesóm tavaly jött a osztályomba. Folyton piszkált. Ellenem fordította az osztályt tipikus tiniribizli

Júliusban kiderült apa új nőjének lánya.

Októberben hozzánk költöztek az anyagi helyzetük miatt.

Mivel a lakás 3 szobás, és van egy nővérem akinek a barátja itt él így az én szobámba költözöttbe.

Otthon kedves velem de a suliba folyton az otthoni dolgok miatt szívat, meg piszkál.

A lakásba nincs olyan hely ahova eltudnék vonulni.

Így hogy jövőre 9. es leszek koliba akarok menni, meg is van a suli.

De apa nem engedi azt mondja rosszak a kolik , és lány létemre nehogy már Katona suliba akarjak menni.

Ha nem megyek el több mint valószínű gimibe is osztálytársam lesz tesiszakon.

Anyukámhoz nem mehetek( ezt nem akarom részletezni miért)

Apa pedig az az ember aki pénzt ad szeretett helyett, így nem is foglalkozik velem nem tudom elmondani mért rossz és mért lennék kolis.

Már az öngyilkos akartam lenni...

Mit tehetek ?

2015. dec. 27. 17:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
Akkor a legjobb ha el üldözöd az apukád szeretőjét
2015. dec. 27. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!