Bejön a nagybátyám😨😨😨 (? )
Anyukám féltestvéréről van szó.En 14eves lany vagyok,o januarban lesz 18eves.Nem tartjuk a kapcsolatot,de ma volt ilyen kozos ebed es mellettem ult es...😍😍😍
Es ugy vettem eszre hogy en is bejovok neki.
Es nem tartottam.nagy problemanak mert 10evente egyszer ha talalkozunk.De most kitalaltak hogy csinaljunk tobb ilyen ebedet vagy ilyen osszejoveteleket.
Szerintetek ez nagy baj?
Ha igen mit csinaljak?
Probaljak tole minel messzebb lenni vagy csak mondjam azt h nem erek ra es nem tudok elmenni?
Nincsen abba semmi rossz, hogy bejön a nagybátyád.
Ezzel csak azt ismered el, hogy jól néz ki, de nem hinném, hogy rögtön szerelmes is vagy belé...
Nem kell megijedni, legyél tényleg olyan, mint hétköznap. Ne viselkedj másként.
Igazából a középkorban és a kora modern kor elejéig a nagybácsi nem számított olyan rokonnak, és teljesen szokványos volt egy házasság az unokahúggal. A tiéd meg anyukád féltestvére, szóval pluszpont :D
Viccet félretéve. Szerintem is fantáziában éld ki magad, általában kinövik a gyerekek. Ezzel a középkoros dologgal remélem már adtam is egy alapot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!