Csak nekem tűnt fel, mennyi életképtelen, szülő függő fiatal felnőtt van?
Figyelt kérdés
Egyre több olyan kérdést látok itt, ahol a nagykorú gyerekek fújnak a szüleikre valami ostoba okból vagy éppen félnek tőlük, tiniként viselkednek. Csak nekem fura ez?2015. dec. 26. 09:15
11/21 anonim válasza:
Nekem is feltűnt, hogy a szülők felé valami egészen elképesztő elvárások vannak némelyekben, és divat lett a társas kapcsolatokat neten keresztül élő, a világot csak facebookon keresztül ismerő balfékeknek minden lelki nyomorukért a szüleiket hibáztatni. Még azért is, hogy huszonévesen még szűz a fiatalember, ahogy olvastam itt épp ma egy kérdést. 51%-os hozzászóló kommentje is pontosan ez a kategória, elég szánalmas hozzáállás.:D
12/21 anonim válasza:
oszt akk mivan? nem tehetünk róla hogy ti le se sz****tok anyátok apátok mert ütöttek vertek részegen titeket kiskorotokba... bocs de nekünk így jó, majd elköltözünk vmikor 30 valahány évesen itthonról meg minden, semmi közötök hozzá, sok kiskorában bucira vert agyú !!!
13/21 A kérdező kommentje:
Nem mindenütt hibás a szülő meglátásom szerint!
Nálunk igen, mert engem 18 évesen elküldtek, muszáj voltam talpra állni a semmiből, a bátyám otthon élt, most eljött velünk, gondoltuk ideje elkezdenie élni (ő is akarta, sőt), de iszonyatos amit művel, mint egy rossz tini.
De sok olyat ismerek, látok, aki nem lett elkapatva mégis tini maradt.
Off: a le pontozás nem én voltam, nem tudom, ki tette, de kifejthetné, miért.
2015. dec. 26. 09:52
14/21 anonim válasza:
Téli szünet van, kérdező, a világmegváltó, meg nem értett, elnyomott kamaszok most itt tobzódnak.:-) Már amelyiknek sikerült felébredni ilyen korán.:-)
15/21 anonim válasza:
80.000 Ft-os 3 műszakos fizetések mellett? Én nem csodálkozom...
16/21 anonim válasza:
előttem lévő jól mondja! annyi, hogy az a 80.000. ft még nem nettó, csak bruttó.. :)
18/21 anonim válasza:
Szerinted az a normális kérdező, hogy 18 évesen kirakják a gyerket és álljon a saját lábára, mert téged kiraktak? Elárulom, hogy az nem normális... Azok nem szülők, hanem beszűkült szívtelen "emberek" akik jó eséllyel megalapzozzák ezzel, hogy élete végéig borzalmas munkahelyei legyenek a gyereknek. Érettségi után esélytelen, hogy normális munkahelyet kapjon valaki, ezért amíg halad a tanulmányaival egy gyerek, addig szerintem jogosan lakik otthon. Ebből természetes, hogy lesz konfliktus, ha a szülők egy 21 éves egyetemistát még tiniként kezelnek....
19/21 anonim válasza:
ennyi. ezt mondom. nyomorult volt a kérdező, be is csicskították lazába :D :D így járt, meg is érdemli
20/21 anonim válasza:
Üzenem az egyik válaszolónak, hogy nem "lelépni" kell a szülőkről, hanem elfogadni, amit mond, még akkor is illő meghallgatni, ha már az illető nagykorú, mert lehet,hogy sok igazság van abban, amit a szülő tanácsol. Miért ne lakhatnának együtt, amikor régen több generáció lakott együtt. Volt kitől tanuljon illemet stb-t a gyerek, ill. az unoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!