Mennyibe került a Karácsony nálatok?
Figyelt kérdés
Ajándékkal,mindennel2015. dec. 24. 18:00
1/29 anonim válasza:
Fa:1500.-(plafonig érő),páromnak ajándék:12ezer,anya+tesó:6ezer,rokonoknak apróság:3ezer,vacsora:5ezer(én főztem,3 fogásos vacsi) Tehát úgy mindennel együtt kb.28 ezer.
3/29 anonim válasza:
Mi nem ajándékozunk és műfenyőnk van :) igazából a kajára költöttünk csak...arra viszont elég sokat. A 3 nap alatt kb. 10 féle kaja készül (halászlé, töltött káposzta, hurka-kolbász, sült-rántott húsok, rántott hal...stb) és 5 féle sütemény.
Összeget nem tudnék mondani.
4/29 anonim válasza:
Kaja karácsonyra és szilveszterre: kb 120 ezer
Ital: 60 ezer
Fenyőfa: 8 ezer
Ajándékok: kb 200 ezer
5/29 anonim válasza:
Utazas 2 fo: 95ezer
Ajandekok:anya 5e, apa4e, parom 33e,hugom 6e, anyos es apos 14e, gyerekeik 22e osszesen.
Mivel mindig mashol vagyunk,igy se fa se fozes nem volt reszunkrol.
Ez igy 178e,ha jol szamoltam.
7/29 anonim válasza:
ajándékok összesen 30.000
ételek: 22.000 (4 napra, 3 főnek)
utazás:15.000
huu.. nem gondoltam hogy ekkora összeg jön ki:-D
8/29 anonim válasza:
Még el sem kezdődött, honnan tudjam?
9/29 anonim válasza:
Tesómmal és apuval összedobtuk 3-an a pénzt egy jófajta TV-re. Akciósan volt 160ezer. Ennyi volt a karácsony semmi más. Inkább szilveszterre rakunk félre, a mi szemünkben ezerszer értelmesebb ünnep mint a karácsony.
10/29 A kérdező kommentje:
Nálunk 30ezer körül,de volt műfenyő,csak élelem,ajándék nix
2015. dec. 24. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!