Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok adni apukátoknak...

Mit szoktatok adni apukátoknak ajándékba?

Figyelt kérdés
Mindig gondban vagyok azzal, hogy apunak ünnepekre mit adjak ajándéba. Általában kreatív vagyok, nem ezzel van a gond, de apunak valahogy nem tudok mit kitalálni....Ti mit szoktatok adni aputoknak???
2010. márc. 23. 22:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi vagy a hobbijához kapcsolódó ajándékot veszünk, vagy valami jó minőségű italt, amit ünnepekkor iszunk, jó sokáig elég, és tényleg jók, tehát ajándéknak megfelelnek. Ilyen pl: vodkából a Finlandia, konyakból Henessy, whiskeyből Jack Daniels vagy Chivas regal. Ilyesmire gondolj :)
2010. márc. 23. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
A boltokban vannak apró könyvecskék is, pl. a legjobb apa címmel. Olcsó és aranyos kis ajándék is egyben.
2010. márc. 23. 22:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Apámról egy dolgot tudok, amit szeret, az pedig a Sport szelet, mindig kérdezzük, ő nem akar semmit, nem érdekli semmi, de vásárláskor mindig vesz magának egy ilyen csokit, szóval nem tudok róla semmit, pedig már 25 elmúltam, és együtt élnek a szüleim. Úgyhogy legutóbb egy csomag Sport szeletet kapott, nem volt más ötletem.
2010. márc. 23. 22:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
elegáns ing, arszesz dezodor, ha módosabb vagy akkor koncertzongora
2010. márc. 23. 23:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

ha van testvéred, esetleg nagyobb ünnep (gondolok itt 50. szülinap) ajándékozzatok közösen Családfát.

Írj egy mailt ha érdekel!

2010. márc. 23. 23:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig gondban vagyok, férfinak ajándékot venni...

Nos, nekem apukám sokat autózik hosszabb távokat is, 4-5 órákat, ezért én autóhoz kapcsolódó dolgokat szoktam ajándékozni. Pl. vettem már neki napellenzőre tépőzárazható cd tartót, telefon tartót, ülés melegítőt, de pl. hangoskönyvet is, amit vezetés közben tud hallgatni, mert szeret olvasni, csak nincs rá sok ideje, ilyenkor viszont ki tudja használni az időt vezetés közben.

2010. márc. 23. 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit.Magamra hagyott mikor megszülettem.Nekem nincsenek ilyenfajta gondjaim.
2010. márc. 23. 23:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szegény apáknak mindig a szokásos tudfürdő,zokni,dezodor jutnak :))

De én mondok jobbat!Szerintem vegyél neki egy szép bicskát!Ha szereti a magyar kézműves remekeket akkor egy szép agancs/fa/szarunyelű bicskát,sok féle van belőle!A neten rengeteg késkészítő mester megtalálható és online is tudsz rendelni,de rendszeresen vannak vásárok is!

Ha apud szeret főzni,vehetsz ugyanitt konyhakést is neki,ezerféle van,kicsi és nagy!A magyar mesterek által készített kést még az unokái is használni fogják olyan kiváló minőségűek.Tehát szerintem gyönyörű ajándék egy magyar bicska egy szép bőrtokban!És egy életre szól,mindig rád fog emlékezni ha a kezébe veszi.Vagy vehetsz neki zseblámpát,van elemes,akkus,van kézi reflektor,van olyan ami dinamós és neki kell feltekerni,ez azért jó,mert nem kell elem,és bármikor tudja használni,pl kocsiba,kesztyütartóba kiváló.Vehetsz egy jó minőségű szerszámot,pl egy multifogót(sok funkció egyben).Olyat vegyél ami hasznos.Sok sikert!

2010. márc. 24. 00:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én apum nagyon szeret olvasni,mindenféle témájú könyvet. Igy könnyű dolgom van: könyveket veszek neki :) de örül nekik mindig
2010. márc. 24. 00:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Húú apummal én is mindig gondban vagyok. Már kimerítettem a kozmetikai cuccokat:parfüm, arcszesz stb. Az elegáns ing nyakkendő dolgot is. :D Szóval mostanában nekem is elég nagy probléma, hogy mit találjak ki. Ja meg a tipikus másik ajándék a bor, de azt se kaphat minden évben. :D

Nehéz dolog férfiaknak vásárolni. Anyukámnak bezzeg 5perc után találok valamit.

Amúgy szerintem ha van valami hobbija vagy amit szeret, azzal kapcsolatos dolgot is vehetsz. Pl. én apukám szokott vadászni, úgyhogy egyszer vettem neki egy azzal kapcsolatos könyvet, vagy kapott már koncertjegyet is.

Mondjuk szerintem ne stresszeld ezen annyira magad, mert bármit kap, tuti örülni fog neki. :)

2010. márc. 24. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!