Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Joegeros valasi birosagi...

Joegeros valasi birosagi hatarozat utan, ha a kapcsolattarto fel nem hozza vissza a gyereket a meghatarozott idore, csak maskor, kesobb, csak a gyamhatosaghoz lehet fordulni vagy rendorsegre is, ha mondjuk maganal tartja vagy ezt tobbszor elkoveti?

Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 03:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó nyilván ez egyszer történt meg ;) a fent leírt helyzetben a gyerek egy késéses történés után is ment a kapcsolattartóval..nyilván így történhetett meg többször...nos ha a te általad felvázolt helyzet van akkor nincs az a degenerált aki többször odaadja ezek után...magyarán késnek egy kicsit a valószínűsíthetően elhagyott fél meg bosszút áll...
2015. dec. 22. 10:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Kedves 9:43 pont ilyesmire gondoltam. Meg nem volt jogeros hatarozat, orakkal kesobb hozta... Bogve vettem at a gyereket, mert se telefon, semmi... Persze tenni akkor semmit nem tudtam. Elviekben kerdeztem, hogy ha birosagi hatarozat utan tobbszor, megbeszelesek ellenere sem tartja magat a leirtakhoz es onkenyesen donti el, o mikor fogja hozni a gyereket, akkor ezek szerint a rendorseg az a szerv, aki intezkedik? Nem a t..len gyamhatosag?

A dugasrol annyit, hogy beulteteses baba....

2015. dec. 23. 02:05
 13/13 anonim válasza:

Ezt nem értem a kérdező részéről: ,,A dugasrol annyit, hogy beulteteses baba....,,

ki beszélt itt dugásról :-(, Úristen....arról igen, hogy mi van ha dugóba kerültek, azért késnek....te jó ég :-(

2020. febr. 28. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!