Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első látásra megtetszett egy...

Első látásra megtetszett egy családos férfi. Megoldás?

Figyelt kérdés

Én is férjnél vagyok, bár nekünk nincs gyerekünk. A férfi pár évvel idősebb nálam, a párom egy barátja. Nemrég lett babájuk a feleségével.

Korábban nem ismertem személyesen, csak párszor láttam képen. Már akkor is helyesnek találtam, és eldöntöttem, hogy sose akarok vele találkozni, mert megtetszene. Nemrég viszont mégis be lettünk mutatva egymásnak. Megjegyezte, hogy nagyon szép vagyok, meg váltottunk pár szót.

A párom meghívta őt családostul látogatóba, és nem rajongok az ötletért. Félek, nem tudnék természetesen viselkedni, valakinek feltűnne, hogy tetszik a srác, és kitör a botrány. Nem szeretnék találkozni vele megint, így sem megy ki a fejemből.

Megoldás?

2015. dec. 14. 13:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Baromira nem érdekel, hogy nem tetszett neked a válaszom és lepontoztad. Ez csak rád nézve szégyen. Fáj az igazság? Akkor minek kérdezel? A lényeg az, hogy - bár ott a férjed - neked más fa...a kellene. Csak itt nem találtál olyat, aki egyetértene veled.

Felejtsd el a másik férfit. Biztosra veheted, hogy szereti a feleségét, a babáját, és számára te csak a haverjának a felesége vagy, még ha hasonlítasz is egy színésznőre. Nem több. Részéről nem. Te meg álmaidban már az ágyában vagy.

Nőj fel, vagy a férjedet is elveszítheted, mert saját magadat fogod lebuktatni, hogy odavagy a haverjáért. Rihegni-röhögni, pirulni meg idétlenül vigyorogni fogsz a jelenlétében. Le akarsz bukni? Akkor rajta, viselkedj így, aztán majd jön az elbeszélgetés a férjedtől, hogy hogyan is gondolod. Meg írhatsz ki egy másik kérdést is. Ez kell? Nem? Akkor tegyél arról, hogy viselkedj felnőtt feleség módjára.

2015. dec. 15. 10:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Szegény férjed! Na, ő se tudta, kit vesz el...
2015. dec. 30. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!