Első látásra megtetszett egy családos férfi. Megoldás?
Én is férjnél vagyok, bár nekünk nincs gyerekünk. A férfi pár évvel idősebb nálam, a párom egy barátja. Nemrég lett babájuk a feleségével.
Korábban nem ismertem személyesen, csak párszor láttam képen. Már akkor is helyesnek találtam, és eldöntöttem, hogy sose akarok vele találkozni, mert megtetszene. Nemrég viszont mégis be lettünk mutatva egymásnak. Megjegyezte, hogy nagyon szép vagyok, meg váltottunk pár szót.
A párom meghívta őt családostul látogatóba, és nem rajongok az ötletért. Félek, nem tudnék természetesen viselkedni, valakinek feltűnne, hogy tetszik a srác, és kitör a botrány. Nem szeretnék találkozni vele megint, így sem megy ki a fejemből.
Megoldás?
Ha viszik a babát is, foglalkozz azzal. Háziasszony amúgy sem üldögél túl sokat a vendégek körében, ilyen családos partyknál, ha a férfiak révén jött össze a dolog, a nők többnyire egymással csevegnek, pláne ha van miről - egy kisbabáról, szülésről, terhességről órákat lehet szövegelni. Kicsi gyerekkel valszeg nem maradnak túl sokat amúgy se, azt a kis időt meg ki lehet tölteni úgy, hogy max 2-3 mondatot beszélsz a vendég pasival.
Szerintem ne csinálj ebből ügyet, nem lesz gond. Lehet, hogy ha közelebbről látod a pasit, felfedezel rajta kiábrándító dolgokat. Nem minden arany, ami fénylik.:-)
Akkor első látásra felejtsd is el.
Nem állatok vagyunk, próbáljuk meg kicsit fegyelmezni magunkat. Az első embernek aki azt mondja neked, hogy szép vagy, már egyből raknád szét a lábad?
Áhh...komolyan.
Megoldás?
Ha saját magad írod, hogy nem szeretnél találkozni vele megint, meg hogy nem szeretnéd, ha a te hibádból történne valami, akkor:
(a) lemondjátok a találkozót, akár valami mondvacsinált ürüggyel.
(b) viselkedj éretten és lépj túl ezen a megtetszett dolgon.
Azon túl, hogy nekem valahogy úgy tűnik, hogy neked jobban tetszik ez a férfi, mint kellene ("hiszen így sem megy ki a fejedből"), gondolj arra, hogy férjed van, feleség vagy. A másik férfinak felesége ÉS gyereke van. Így állj az egész helyzethez. Akkor biztosan semmi gond nem lesz. Amúgy meg foglalkozz a férjeddel, rá gondolj, neked Ő kell, hogy tetsszen. Ne máson járjon az eszed.
Kedves kérdező
Fel kéne már nőni... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!