Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat megváltoztatja az...

A férfiakat megváltoztatja az apaság? (Jobb irányba. )

Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 08:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Nekem soha nem voltak céljaim, ezért nem is tettem semmit, hogy javítsak az életkörülményeimen, volt egy autóm, egy zártkerti 30nm-es saját házikóm, egy 90.000ft-s munkahelyem és 8 általánosom. Mikor megszületett a kisfiam az adott talán elősször valódi célt az életemnek, jövőre meglesz a vizuális komunikáció diplomám.
2015. dec. 2. 10:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Valamely írónál olvastam, (nem tudom pontosan idézni)hogy a gyerek születése a jó házasságot még jobbá, a rosszat még rosszabbá teszi.
2015. dec. 2. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
Változnak de negatív irányba. Aki előtte normális volt rákap a piára meg a csajozásra, mert nehezen viseli otthon a házisárkányt meg az üvöltő purdét.
2015. dec. 2. 10:59
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

Ha arra gondolsz kedves kérdező, hogy pasid/barátod/férjed akibe valószínűleg azért szerettél bele, mert "rosszfiú" típusú srác és mert baromi izgi vele lenni, akkor felejtsd el, hogy majd pár gyerektől "jobb" irányba mozdul el...

Ilyen célra egy uncsi "jófiút" kellett volna választanod, aki jó apaként gondosan felnevelte volna az összes gyereket akit neki szülsz..

Üdv,

egy volt jófiú

2015. dec. 2. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Sértődött uncsi volt jófiú...az eszükbe se jut higy izgi jófiúk legyenek...az már magas.
2015. dec. 2. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

A férfiak a rossz nőt nem azért veszik el, mert meg akarják változtatni, hanem azért, mert úgy szeretik, ahogy van. Sajnos....Aztán persze panaszkodnak:D

A kérdésre válaszolva:

Egy barátnőm is erre készül, a párja más nőket hajkurászik (mondjuk melyik nem), ő ezt tudja is, azt hiszi, hogy a házasság és gyerek megváltoztatja, pedig ez 90% hogy nem fog bekövetkezni.

2015. dec. 2. 12:20
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Az önsajnáltató soha-nem-volt-jó-fiú-csak-azt-hitte a legrosszabb.
2015. dec. 2. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

12-nél a tuti válasz, pont ezt akartam írni:

a jellemes, jó ember jósága mélyül majd, idővel, az első nehézségek közös megoldása után,

a nehéz emberrel meg, még nehezebb dolgod lesz, de az aztán azonnal!

2015. dec. 2. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!