Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés anyósékkal....

Összeköltözés anyósékkal. Vélemények?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 4 éve leszünk együtt,de még mindketten otthon lakunk,mivel én még egyetemre járok,csak diákmunkázni tudok,de ezt is szünetekben.Ő is tanul még,mellette dolgozik,ez az utolsó éve a suliban,jövőre ő is dolgozni fog már teljes állásban.Már nagyon szeretnénk összeköltözni,mivel így hetente 2x tudunk találkozni általában,és nagyon fárasztó az állandó jövés-menés,egyszer én alszom ott,aztán ő itt,nincs meg az állandóság,nem tudunk minden nap együtt aludni stb..Az ő szülei egy nagy kertes,családi házban élnek,a testvérei már nem otthon laknak,így felvetődött az ötlet hogy költözzek oda.A mi házunk kisebb és 4-en lakunk itt,úgyhogy az fel sem vetődött hogy ő költözzön ide.Szeretem a szüleit,jó a viszonyunk is,de kicsit ódzkodóm az ötlettől.Én úgy gondolom,hogy amíg nem tudok teljesen önállóan lábra állni,addig nem lenne túl szép elköltözni itthonról,utána pedig édesanyámtól kérni a pénzt.Barátom azt mondta hogy majd ő "eltartana",ha szükségem lenne pénzre adna egy szó nélkül.Nekem az összes bevételem az ösztöndíj,illetve diákmunkából származik.A szüleinek nem kellene fizetnem semmit,csupán házimunkában segíteni.

Nem tudom eldönteni,hogy jó ötlet-e vagy pedig csak a kapcsolatunk rovására menne.Sajnos nekem még 2 év mire befejezem az egyetemet és el tudok kezdeni dolgozni.

Kinek mi a véleménye?Egy házban élni anyósékkal vagy inkább várni még 2 évet?

22/L

2015. nov. 30. 19:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
NE!!! NEHOGY!
2015. dec. 1. 17:07
 22/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is inkább bírd ki, amíg el nem végzed az egyetemet. Hidd el, nem jó az, ha anyagilag függesz valakitől, aki nem vmelyik szülőd. Neked is és neki is kellőképpen kellemetlen lesz, hiszen meg kell oldanod az étkezést, a rezsit, a ruházkodást, az utazást, a higiéniai dolgokat (fogkefe, fogkrém, tusfürdő, sampon, tampon) meg olyan női dolgokat, amik nélkül azért a mai világban egy lány nem nagyon megy ide vagy oda. Ezeket nem fogod tudni fizetni ösztöndíjból (ami ki tudja, lesz e jövőre), meg abból a csekély diákmunkából. Hidd el, borzasztó kellemetlen érzés lényegében pénzt tarhálni, minden egyes forintért könyörögni. Az anyós részt pedig te tudod mennyire zavarna, de van az a kapcsolat, ami akkor működik, ha a a 2-3 tag csak limitált mennyiségben látja egymás, és ez is általában ilyen...
2015. dec. 1. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!