Összeköltözés anyósékkal. Vélemények?
Párommal lassan 4 éve leszünk együtt,de még mindketten otthon lakunk,mivel én még egyetemre járok,csak diákmunkázni tudok,de ezt is szünetekben.Ő is tanul még,mellette dolgozik,ez az utolsó éve a suliban,jövőre ő is dolgozni fog már teljes állásban.Már nagyon szeretnénk összeköltözni,mivel így hetente 2x tudunk találkozni általában,és nagyon fárasztó az állandó jövés-menés,egyszer én alszom ott,aztán ő itt,nincs meg az állandóság,nem tudunk minden nap együtt aludni stb..Az ő szülei egy nagy kertes,családi házban élnek,a testvérei már nem otthon laknak,így felvetődött az ötlet hogy költözzek oda.A mi házunk kisebb és 4-en lakunk itt,úgyhogy az fel sem vetődött hogy ő költözzön ide.Szeretem a szüleit,jó a viszonyunk is,de kicsit ódzkodóm az ötlettől.Én úgy gondolom,hogy amíg nem tudok teljesen önállóan lábra állni,addig nem lenne túl szép elköltözni itthonról,utána pedig édesanyámtól kérni a pénzt.Barátom azt mondta hogy majd ő "eltartana",ha szükségem lenne pénzre adna egy szó nélkül.Nekem az összes bevételem az ösztöndíj,illetve diákmunkából származik.A szüleinek nem kellene fizetnem semmit,csupán házimunkában segíteni.
Nem tudom eldönteni,hogy jó ötlet-e vagy pedig csak a kapcsolatunk rovására menne.Sajnos nekem még 2 év mire befejezem az egyetemet és el tudok kezdeni dolgozni.
Kinek mi a véleménye?Egy házban élni anyósékkal vagy inkább várni még 2 évet?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!