Összeköltözés anyósékkal. Vélemények?
Párommal lassan 4 éve leszünk együtt,de még mindketten otthon lakunk,mivel én még egyetemre járok,csak diákmunkázni tudok,de ezt is szünetekben.Ő is tanul még,mellette dolgozik,ez az utolsó éve a suliban,jövőre ő is dolgozni fog már teljes állásban.Már nagyon szeretnénk összeköltözni,mivel így hetente 2x tudunk találkozni általában,és nagyon fárasztó az állandó jövés-menés,egyszer én alszom ott,aztán ő itt,nincs meg az állandóság,nem tudunk minden nap együtt aludni stb..Az ő szülei egy nagy kertes,családi házban élnek,a testvérei már nem otthon laknak,így felvetődött az ötlet hogy költözzek oda.A mi házunk kisebb és 4-en lakunk itt,úgyhogy az fel sem vetődött hogy ő költözzön ide.Szeretem a szüleit,jó a viszonyunk is,de kicsit ódzkodóm az ötlettől.Én úgy gondolom,hogy amíg nem tudok teljesen önállóan lábra állni,addig nem lenne túl szép elköltözni itthonról,utána pedig édesanyámtól kérni a pénzt.Barátom azt mondta hogy majd ő "eltartana",ha szükségem lenne pénzre adna egy szó nélkül.Nekem az összes bevételem az ösztöndíj,illetve diákmunkából származik.A szüleinek nem kellene fizetnem semmit,csupán házimunkában segíteni.
Nem tudom eldönteni,hogy jó ötlet-e vagy pedig csak a kapcsolatunk rovására menne.Sajnos nekem még 2 év mire befejezem az egyetemet és el tudok kezdeni dolgozni.
Kinek mi a véleménye?Egy házban élni anyósékkal vagy inkább várni még 2 évet?
22/L
amig nincs saját bevételed semmikép
jól hangzik hogy majd ő eltart de.... az ég megáldjon gondolkoz már
Ne! Főleg nem rendszeres, normális jövedelem nélkül. Nagyon kiszolgáltatott leszel.
Azonkívül nem az anyósod, mert nem vagytok házasok.
minek felnőttet játszani, mikor nem vagytok azok?
annyi a lényeg hogy mindennap együtt aludjatok? amíg itt tartasz addig nem!
a pasid adná a pénz? de cuki. aztán ha elvágja a csapot akkor mi van? miért akarsz 22évesen már kitartott lenni?
meg semmit sem akarsz fizetni? ugyan már! ez szégyen!!!
Soha!
Ha már a gyakorin teszel fel kérdést, akkor szemezgess az anyós, após témakörben.
Ha pár kérdést és azok válaszait végigolvastad, magad is rájönnél, hogy az összeköltözésnek még a gondolatát is sürgősen el kell felejteni. Nem véletlen, hogy az anyóssal összeköltözött párok 99%-ának a kapcsolata is romlik és alig várják, hogy valahogy különmenjenek.
Ne rontsátok el a fiatalságot, a kapcsolatotokat az "egy fedéllel az anyóssal" című sorozattal. A legaranyosabb, legsegítőkészebb anyós is egy idő után útban van.
Várjatok. Két évet kibekkeltek valahogy, nem ebbe fogtok beleöregedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!