Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés anyósékkal....

Összeköltözés anyósékkal. Vélemények?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 4 éve leszünk együtt,de még mindketten otthon lakunk,mivel én még egyetemre járok,csak diákmunkázni tudok,de ezt is szünetekben.Ő is tanul még,mellette dolgozik,ez az utolsó éve a suliban,jövőre ő is dolgozni fog már teljes állásban.Már nagyon szeretnénk összeköltözni,mivel így hetente 2x tudunk találkozni általában,és nagyon fárasztó az állandó jövés-menés,egyszer én alszom ott,aztán ő itt,nincs meg az állandóság,nem tudunk minden nap együtt aludni stb..Az ő szülei egy nagy kertes,családi házban élnek,a testvérei már nem otthon laknak,így felvetődött az ötlet hogy költözzek oda.A mi házunk kisebb és 4-en lakunk itt,úgyhogy az fel sem vetődött hogy ő költözzön ide.Szeretem a szüleit,jó a viszonyunk is,de kicsit ódzkodóm az ötlettől.Én úgy gondolom,hogy amíg nem tudok teljesen önállóan lábra állni,addig nem lenne túl szép elköltözni itthonról,utána pedig édesanyámtól kérni a pénzt.Barátom azt mondta hogy majd ő "eltartana",ha szükségem lenne pénzre adna egy szó nélkül.Nekem az összes bevételem az ösztöndíj,illetve diákmunkából származik.A szüleinek nem kellene fizetnem semmit,csupán házimunkában segíteni.

Nem tudom eldönteni,hogy jó ötlet-e vagy pedig csak a kapcsolatunk rovására menne.Sajnos nekem még 2 év mire befejezem az egyetemet és el tudok kezdeni dolgozni.

Kinek mi a véleménye?Egy házban élni anyósékkal vagy inkább várni még 2 évet?

22/L

2015. nov. 30. 19:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
ugyanaz a véleményem, mint a többieknek, kiemelve a 8-as hozzászólást.
2015. nov. 30. 19:47
 12/22 anonim ***** válasza:
35%
Így inkább ne, bár helyzetfüggő a dolog. A párom amikor ideköltözött hozzánk, egy légtérben voltunk anyámmal és a testvéremmel és nekünk így is oké volt, de anyám nagyon laza személyiség. Olyan 25 évesek voltunk kb. Azóta szétválasztottuk a házat 2 részre, mert én bár teljesen jóban vagyok az anyámmal, tudom, hogy mindjárt nem lenne olyan jó a viszony ha közös fürdőnk és konyhánk lenne :) Kell a külön háztartás. De anyámmal a férjem is jól kijön, így továbbra is jól megvagyunk. Viszont anyósékhoz, főleg olyan feltétellel, hogy csak a házimunkában kell segítenem, soha nem költöztem volna. Mindenkinek mást jelent a házimunka és már sokszor kiderült, hogy ami nekem rend, az anyósnak simán egy mocskos lakás, szóval ilyet nem játszunk, én nem szeretem ha valakinek a munka mellett abból áll az élete, hogy takarít, illetve őrjöng ha valaki valamit nem úgy csinált meg, ahogyan ő akarta.
2015. nov. 30. 19:53
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
+1 arra hogy ne.
2015. nov. 30. 20:03
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
A leírásodat nem olvastam el még, de már most mondom, hogy NE. Ha jót akarsz magadnak, NE. Én már megszívtam, lassan kivégzi az idegeimet az anyósom.
2015. nov. 30. 20:22
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Biztos, hogy nem költöznék oda. Ha lenne önálló keresetem, akkor is meggondolnám kétszer, de így tuti nem!
2015. nov. 30. 20:26
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

amig nincs saját bevételed semmikép

jól hangzik hogy majd ő eltart de.... az ég megáldjon gondolkoz már

2015. nov. 30. 20:37
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát én tudom miröl beszélek ,és azt mondom ,hogy ne.Mi is imádtuk egymást az anyósommal ,de 1,5 év együttélés elmérgesítette a viszonyt.
2015. nov. 30. 20:38
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

Ne! Főleg nem rendszeres, normális jövedelem nélkül. Nagyon kiszolgáltatott leszel.

Azonkívül nem az anyósod, mert nem vagytok házasok.

2015. nov. 30. 21:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

minek felnőttet játszani, mikor nem vagytok azok?

annyi a lényeg hogy mindennap együtt aludjatok? amíg itt tartasz addig nem!

a pasid adná a pénz? de cuki. aztán ha elvágja a csapot akkor mi van? miért akarsz 22évesen már kitartott lenni?

meg semmit sem akarsz fizetni? ugyan már! ez szégyen!!!

2015. dec. 1. 09:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Soha!

Ha már a gyakorin teszel fel kérdést, akkor szemezgess az anyós, após témakörben.

Ha pár kérdést és azok válaszait végigolvastad, magad is rájönnél, hogy az összeköltözésnek még a gondolatát is sürgősen el kell felejteni. Nem véletlen, hogy az anyóssal összeköltözött párok 99%-ának a kapcsolata is romlik és alig várják, hogy valahogy különmenjenek.

Ne rontsátok el a fiatalságot, a kapcsolatotokat az "egy fedéllel az anyóssal" című sorozattal. A legaranyosabb, legsegítőkészebb anyós is egy idő után útban van.

Várjatok. Két évet kibekkeltek valahogy, nem ebbe fogtok beleöregedni.

2015. dec. 1. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!