Mit lehet ilyenkor tenni? 1 hónapja mindennap hívogat valaki hajnalba este stb. hol lehet lenyomosztattni h kihív?
Nekem volt egy ugyanilyen zaklatóm 10 évvel ezelőtt. Ő naponta felhívott úgy 5x, volt hogy hajnalban, amikor véletlenül otthon hagytam bekapcsolva a mobilomat, és anyuékat ébresztette fel.
Már a rendőrséget is felhívtam, akik azt mondták, hogy nem tudnak utána nézni annak, hogy ki volt (titkos számról hívott mindig), mert életbe léptettek valamilyen ombudszmani rendeletet, hogy ez megsértené a személyiségi jogait... Ezen picit kiakadtam, hogy a zaklatott emberekét semmi sem védi?! :(
Végül is meg kellett szünetetnem azt a számomat, vettem egy újat.
Na van egy dolog: sony ericcson telefonba be lehet állítani hogy csak az olyan számokat fogadja a telefon ami benne van a mobil telefonkönyvébe.
Tehát ezesetben ha hívni fog akkor a telefonod nem fog csöngeni (csak annyit jelez a képernyőn h valaki szórakozni akart) és ő csak annyit fog hallani hogy foglalt (ki se csöng).
Ezt csinálod egy hétig sztem tuti abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!