Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy anyu megszeres...

Mit tegyek hogy anyu megszeresse a barátomat? (több lent)

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,barátom 18. Alig enged vele találkozni,pedig egy városban lakunk.Mikor megkérdezem miért nem,csak annyi a válasza hogy ne feleseljek vissza,és mert ő azt mondta. Ha vele beszélgetek húzza a száját. Ez mitől lehet??:( Mit tegyek hogy megkedvelje? Mert én már komolyan nem tudom mit csináljak. A barátom egyébként megbízható,nem az a kihasználós típus aki miután megdug valakit lelép. Tehát így végképp nem értem. Valaki valami tipp esetleg?:)

(A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt,ha ez fontos)

A válaszokat előre is köszönöm,mindenkinek menni fog a zöld pacsi!:)

/A helyesírási hibákért pedig elnézést,telefonról írok./

2015. nov. 25. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

> 4 ev egyaltalan nem tunik nagy korkulonbsegnek kulonben, itt nem az a baj hogy o idosebb, hanem hogy te vagy meg fiatal.

18-4=4 jelentős,

30-26=4 jelentéktelen korkülönbség.

2015. nov. 25. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
nem azért de 18 évesen nem egy 14 éves kis dedósra gerjednék, itt a probléma, hogy a barátod felnőtt létére kikezd egy kislánnyal. közlöd vele pár évig még nincs szex és ha nem lép le akkor tényleg szeret(de ha pár hónap után már próbál győzködni akkor gáz van)ja és anyám több év után sem ismerte ki eléggé apámat nemhogy 1 hónap alatt XD aranyosan naív vagy kiscsillag
2015. nov. 25. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen ez a 4 év különbség tényleg nagy, te még gyerek vagy, ő pedig a felnőtt lét küszöbén áll, tényleg, kívánom nektek, hogy sokáig együtt legyetek, meg minden, de azért gondolkozz egy kicsit, nem véletlenül félt anyukád

jobb esetben egy 18 éves fiúnak más igényei vannak, mint egy 14 éves lánynak

1 hónap pedig még édes kevés, még nem ismeritek egymást, csak óvatosan

2015. nov. 25. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:
92%

Megértem anyukádat, hogy nem tetszik neki a barátod.

18 éves srácnak nem sportszerű 14 éves lányt felszednie. A srácot a korosztályába tartozók is lenézik emiatt.

18 éves srác ne 14 éves csajtól akarjon testiséget!

2015. nov. 25. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nem érvelsz és nem kommunikálsz velem logikusan, semmisnek kell tekintenem amit mondassz."

Ez után a) normálisa fogtok tudni beszélgetni és mindenre felkészít mielött elenged/meggyőz téged, ne menny, b) folytatni fogja agyhalott viselkedését, így nem érdekelve eltudsz menni találkozni akivel akarz.

Ne hidd gyerek nem taníthatja szüleit ha nem normálian bizonyos szempontból.

"ne feleseljek vissza,és mert ő azt mondta" XDDXXXDXD .... Szánalmas. XD

2015. nov. 26. 10:45
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Elöttem szólok miatt.:

Nem kor különbség, személyiség és gondolkodás mód különbség számít. Lehet ez 1 hónap alatt annyira nem mutatkozik meg még de ennek semmi köze nincs annya fogatékosságához.

Az megint más téma tudatlansága miatt félti lányát.

De megint más amilyen agyhalott módon kezeli, nem megbeszéli, stb.

2015. nov. 26. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Ebben a korban ez még nagy korkülönbségnek számít. Ha te 18 lennél a barátod meg 22 akkor teljesen más lenne a helyzet.

Nyilván anyukád még fiatalnak tart egy kapcsolathoz, főleg egy 18 évessel, aki már lehet akar szexelni is... anyukád meg nyilván nem akarja hogy te is már ott tarts...

2015. nov. 26. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!