Mit nem szeretsz magadban? Külső, ill. belső tulajdonságra gondolok.
Kifelejtettem hogy kárörvendő vagyok és erőszakos.
Azon viszont csodálkoztam hogy senki nem mondja hogy hazudós...
Külső: a számat
Belső: egy pillanat alatt kitörök
18/F
Külső: Az ici-pici zsírpárnácskákat testszerte.
Belső: Maximalizmus. Képes vagyok szinte a végkimerülésig hajtani magam,legyen szó munkáról vagy a sportról. Nem tudok lazítani, olyan mintha sajnálnám magamtól a luxust, a pihenést. Amúgy meg önző vagyok és kicsit kétszínű.
külsőre a szememet, barnászöld, nekem meg a kék tetszik. belső: hát, nem tudom...talán néha túlzottan törtető vagyok, de ha ezt észreveszem, visszafogom magam :) a másik, hogy alapvetően nem vagyok hűséges típus. hű vagyok a férjemhez persze, de ez egy folyamatos küzdelem önmagammal, amit félek, hogy egyszer elveszít a jobbik énem. pedig a világon mindennél jobban szeretem...fene aki érti :)
28/N
azt hogy 14 éves lány vagyok, és 39-es 40-es cipőt hordok..T_T a pasik szerint gáz. énis gyűlölöm.
belső meg...a hangom az belső? vagy az mi? mind1, utálom a hangom. olyan...leírhatatlan. de egyáltalán nem lányos. viszont a fiúsba sem sorolható.
Külső: nagyon vékony vagyok, felszedhetnék egy 10-15 kilót de nem megy
Belső: zárkózott vagyok és sokszor elég feszült
külső: szemüveges vagyok, túlsúlyos is
belső: visszahúzódó, félénk, sértődékeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!