Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nem szeretsz magadban?...

Mit nem szeretsz magadban? Külső, ill. belső tulajdonságra gondolok.

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.!
2010. márc. 20. 19:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Kifelejtettem hogy kárörvendő vagyok és erőszakos.

Azon viszont csodálkoztam hogy senki nem mondja hogy hazudós...

2010. márc. 20. 20:56
 32/39 anonim ***** válasza:

Külső: a számat

Belső: egy pillanat alatt kitörök

18/F

2010. márc. 20. 21:02
 33/39 anonim ***** válasza:
20:56 - Én pl. azért nem írtam, mert nem hazudok. :-) Ha fontos, hogy megmondjam a véleményemet, akkor is őszinte vagyok, ha ez valakinek fáj. Egyszer az állásomba került, a munkáltatóm csalt, de végül mégse én jártam rosszul.
2010. márc. 20. 21:15
 34/39 anonim ***** válasza:
20:56-os vagyok. Persze, nem mindenki hazudik vagy csak piciket, úgymond kegyes hazugságokat. Csak azt tapasztalom hogy azért elég sokan hazudoznak és most itt van 20 (tipp) ember és egyik se mondja hogy hazudós.
2010. márc. 20. 21:37
 35/39 anonim ***** válasza:

Külső: Az ici-pici zsírpárnácskákat testszerte.

Belső: Maximalizmus. Képes vagyok szinte a végkimerülésig hajtani magam,legyen szó munkáról vagy a sportról. Nem tudok lazítani, olyan mintha sajnálnám magamtól a luxust, a pihenést. Amúgy meg önző vagyok és kicsit kétszínű.

2010. márc. 20. 21:59
 36/39 anonim ***** válasza:

külsőre a szememet, barnászöld, nekem meg a kék tetszik. belső: hát, nem tudom...talán néha túlzottan törtető vagyok, de ha ezt észreveszem, visszafogom magam :) a másik, hogy alapvetően nem vagyok hűséges típus. hű vagyok a férjemhez persze, de ez egy folyamatos küzdelem önmagammal, amit félek, hogy egyszer elveszít a jobbik énem. pedig a világon mindennél jobban szeretem...fene aki érti :)

28/N

2010. márc. 20. 22:37
 37/39 anonim ***** válasza:

azt hogy 14 éves lány vagyok, és 39-es 40-es cipőt hordok..T_T a pasik szerint gáz. énis gyűlölöm.

belső meg...a hangom az belső? vagy az mi? mind1, utálom a hangom. olyan...leírhatatlan. de egyáltalán nem lányos. viszont a fiúsba sem sorolható.

2010. márc. 20. 22:38
 38/39 anonim ***** válasza:

Külső: nagyon vékony vagyok, felszedhetnék egy 10-15 kilót de nem megy

Belső: zárkózott vagyok és sokszor elég feszült

2010. márc. 21. 04:54
 39/39 anonim ***** válasza:

külső: szemüveges vagyok, túlsúlyos is

belső: visszahúzódó, félénk, sértődékeny

2010. márc. 21. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!