Mit tegyek? A szüleim el akarnak válni. A családom most esik szét és még a barátaim is itthagytak.
A szüleim már két hete folyamatosan veszekednek és most kijelentették, hogy el fognak válni...
Valaki?
Menj piálni és dugni, ez a szokás 13 év felett...
Ja, hogy ilyen mentalitással milyen gyerekeket nevelnek fel.... hát.. a világ pusztulásra éerett..
Amielyen gázok a szülők, olyanon a gyerekeke is....
Mázlista!!!!
Én úgy nőttem fel, hogy minden veszekedésüket hallottam.
Ők a pincében orditoztak este, az én szobám alatt.
Utána napokig fagyos volt a hangulat, és ha nem viselkedtünk rajtunk vezették le!
Szia!
Szüleid lehet el fognak válni, de sokan vannak, akik a veszekedés hevében "csak" meggondolatlanul beszélnek. Nem biztos, hogy higgadt állapotban is ezt gondolják.
Ha akkor is, akkor komoly a dolog.
Ha elválnának, - tudd, van élet a váláson túl is. Sajnos rengeteg válás van a világban és mások is túlélik. Ahogy írtam, még ez egyáltalán sem biztos.
Barátok pedig jönnek- mennek. Ha igazi barát, akkor úgyis helyreáll a kapcsolat. Ha nem az, akkor pedig jobb, ha most megy el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!