Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok, több, mint 2...

17 éves vagyok, több, mint 2 éve együtt vagyok a barátommal (21) nem engedik, hogy együtt aludjunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hiába beszélek velük, azt mondják fiatal vagyok hozzá, de könyörgöm még 2 év után is?

2015. nov. 13. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%

kislany reersz meg sok sok ejszakat egyutt aludni ha felnott leszel es ferjhez mesz

Addig otthon betartod a szabalyokat

ha el tudod magad tartani felnott vagy es akkor ott es azzal alszol akivel akarsz

2015. nov. 13. 21:28
 12/17 A kérdező kommentje:

Nos, ha ez valóban egy szabály lenne a szüleim részéről, akkor úgy gondolom a testvéremnek sem engednék meg, hogy együtt aludjon a barátjával, márpedig neki ennyi idősen mint én ők már régen megtehették, pedig közel sem voltak együtt nem hogy 2 de még fél évet sem.

Sokszor mondták, hogy érettebb és felelősségteljesebb vagyok a nővéremnél. A gimiben is mindig legjobb jegyekre törekszem így rengeteget tanulok és a szüleim ezt tudják, tehát nem mondhatják, hogy a szerelem rossz hatással van az iskolai eredményeimre, és a páromat is szeretik, úgyhogy nem értem őket.

Igazából ennél a kérdésnél, nem a kioktatást várom, hanem, hogy azok, akik ugyan ezen mentek át, írják le, hogy nekik mivel sikerült elérni a szüleiknél, hogy megenyhüljenek.

A normális válaszokat köszönöm.

(Egyébként megjegyezném, hogy ez az első kérdésem ezen az oldalon, tehát a többi kérdés nem tőlem származik.)

2015. nov. 13. 22:18
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Na az ilyennek ne legyen soha gyereke. Azért szülnek , mert illik aki meg valóban szeretne és szeretetben és bizalommal nevelne az meg szenved.

Az ilyen szülők a saját szar nevelési stílusuk kudarcától félnek. Mert aki ismeri a saját gyerekét az soha nem kell tiltsa, mert mindenről tudni fog és tudja, mire nevelte gyerekét.

2015. nov. 13. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
16%
Nos kérdező, ha ennyire felnőttes dolgot akarsz csinálni, akkor megkérdezném, hogy a többi felnőttes dolgokból mennyire veszed ki a részed? Mennyit segítesz otthon, mennyivel szállsz be a rezsibe a diákmunkán megkeresett pénzeddel? Mert ugye ha valaki egyvalamihez eléggé érett ,akkor legyen az a többihez is.
2015. nov. 14. 15:06
 15/17 anonim ***** válasza:
ez lehet erv, a noverednek miert engedtek? lehet h megbantak vmier?
2015. nov. 14. 15:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen is segítek itthon amiben tudok. Ha anyukámnak nincs ideje főzni vagy takarítani akkor én azt megcsinálom helyette. Már 4 éve minden egyes nyári szünetemet végigdolgozom. Saját pénzből veszem a dolgaim. Magamnak rendeztem de a szobámat és a jogsimat is én állom..szerintem ettől többet ennyi idősen nem igen tudnék megtenni állandó munkahely nélkül, ami mellesleg iskola mellett lehetetlen.
2015. nov. 15. 18:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedve kérdező! Azt írod, a nővérednek engedték. Ha neked nem, az egy dolgot jelenthet: utólag megbánták az engedékenységüket, és nálad nem akarják ugyanazt csinálni amit a tesódnál elhibázottnak éreznek.
2015. nov. 17. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!