Miért nem érti meg?
" Véleményem szerint az lenne önző dolog, ha így vállalnék gyereket, nagyon kitolnék szegénnyel."
Hehe :) Egy pillanat alatt megvaltozna benned a fontossagi sorrend. Sot par ev mulva visszaneznel a regi eletedre es nem ertened mi volt benne a jo.
Tudom, tapasztalatbol beszelek.
"Hehe :) Egy pillanat alatt megvaltozna benned a fontossagi sorrend. Sot par ev mulva visszaneznel a regi eletedre es nem ertened mi volt benne a jo.
Tudom, tapasztalatbol beszelek."
Igen, nyilván nem tudom mit hoz a jövő, lehet én is változok, de ha most születne gyerekem, nem hiszem, hogy tudnám szeretni.
Mondd meg anyunak, hogy meg a kedvedeit elveszi tole. igazabol igy van nem?
(en is 32 vagyok, en most kezdegetem akargatni, de elesben meg vigyazunk)
Ekkora baromságot. Miért ne lenne értelme gyerek nélkül élni? Nem mindenki akar gyereket nevelni, méz az egyik. Akinek még más öröme vagy értelme sincs az életének, azt igazán sajnálom. Egy normális ember kellene hogy teljes életet éljen, aminek max egy része a gyerekneveles.
Kérdező, ha elmondanad, hogy nem is akartok, talán megertene, de így hogy majd majd a válsz, persze hogy mindig újra kerdezik
Kérdezd meg tőle.
Nem ismerjük anyudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!