Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélye egy apának, hogy...

Van esélye egy apának, hogy megtartsa a gyerekét, ha az anyának nincs saját ingatlanja?

Figyelt kérdés

Ma tudtam meg, hogy a feleségem beadta a válópert. Van egy négy éves kislányunk. Szeretném ha nekem ítélnék. Van egy lakásom, de a volt feleségemnek nincs, és szerencsére anyósomék is albérletben laknak.

Sajnos tudom jól, hogy a férfiaknak nincsenek jogai, de ha ezt felhasználhatom, hogy megtarthassam a gyerekemet? Volt már erre példa?

2015. nov. 2. 22:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Mekkora egy szánalmas hozzáállás ez!

Még el sem kezdődött a per, de te már hisztizel itt.

Mi az, hogy nincsenek jogai a férfiaknak? Mi az, hogy szerencsére albérletben laknak, és mi az, hogy megtarthatod a gyereked. Basszus nem egy kutyáról vagy egy tv-ről beszélsz! Szégyelld magad!

Nézd már a gyereked érdekét. Senki le se szarja, hogy albérlet vagy nem. Van hol lakni, és kész! Szerinted a mai világban mindenkinek van saját tulajdonú kéglije?

Lobogtathatod a tulajdonlapodat, lószart nem fog érni. Pláne, ha asszony még jól le is húz anyagilag, mondván, beletett a te lakásodba az évek alatt. A vagyont is osztanotok kell.

A gyereknek meg nézd már az érdekét, hogy ki foglalkozott eddig többet vele, mit akar, kit szeret jobban esetleg. Még csak 4 éves, miért akarnád őt felhasználni, hogy bosszút állj?

2015. nov. 3. 00:05
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
utolsónak igaza van a legtöbb pasinak göze nincs mivel jár a gyerek napi ellátása
2015. nov. 3. 01:09
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
Még annyit,hogy nekem hidd el,egy nő sem lép ki úgy a házasságból hogy ne lenne kész terve a jövőjét illetően.Mivel anya,és jól tudja,hogy felel a gyerekéért!
2015. nov. 3. 09:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Ugyved azonnal, es lehetoleg no!

Semmi esetre se egyezz bele a targyalas elott semmilyen koltozesbe (ne hagyd hogy elvigye magaval a gyereket, ha kell rendor, kiskoru lakhelyenek onkenyes megvaltoztatasa miatt), mert akkor a bizosagon mar nem akarjak majd "kiszakitani a kornyezetebol" es fujhatod (persze, de mikor az anyja ellopja toled, az nem volt kiszakitas, ugye...)

2015. nov. 24. 13:13
 15/20 A kérdező kommentje:

Ezt a megoldást választottam. Női ügyvédet, mert ő hathatósabb meg tudja győzi a bírónőt. Ha másról nem, akkor az osztott gyereknevelesről Most egy hétig nálam van, egy hétig nagyszüleinél. Remélem, hogy januárra kiteszik őket az albérletből, mert akkor hosszabb ideig maradhat nálam.

Sajnos férfiként nincs sokkal több lehetőségem, és még szerencsés is vagyok, hogy egy anyagilag 0 nőt vettem el.

2015. nov. 27. 16:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Olcsóbb lett volna, ha béranyát használsz, ha már úgy akarod a "csodás" génkészletedet továbbadni, hogy ne kelljen a gyerek anyját kerülgetned. A gyerekednek biztosan jobb lett volna, mint ezt a leplezetlen gyűlölködést hallgatni a saját, szeretett anyjára vonatkozólag.

Amúgy meg elég gáz, ha csak a pénzed vonzotta az asszonyt, mást nem tudtál felmutatni.:D

2015. nov. 27. 16:29
 17/20 A kérdező kommentje:
16: Bunkó feminácik nem érdekelnek.
2015. nov. 27. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:
És ezt ki kérdezte?:D
2015. nov. 27. 16:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Trololo...
2015. nov. 27. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:
te akkora egy nő gyűlölő vagy,ezt már több fórumban bizonyítottad.
2015. nov. 27. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!