Mit vegyek bátyámnak 30. születésnapjára?
Szia!
Én a bátyám 30. születésnapjára egy monitort vettem (igaz, nem túl személyes), de már nem tudtam elviselni, hogy egy ezer éves, vibrálóval tönkreteszi a szemét. Ha tesód kedveli az informatikával kapcsolatos dolgokat, a Media Markt-ban vagy a Euronics-ban kedvedre válogathatsz, nemcsak költséges eszközöket. Előre is sok boldogságot Neki!
Szió! nalunk is hasonlo a helyzet, 200 km, nagyon ritkan latom, és 19 evvel idosebb nalam.
Én próbálgatok neki mindig valami szemelyeset. Peldaul legutobb vettem a kreativ boltban sima tanyert, amit megfestettem (halal egyszeru mintával, semmi extra), bemázaztattam, és a muhelyben ki is egettek, szep lett, kulonleges.
A masik, hogy az en tesom neha szeret bevagni egy egy felest munka utan, ezert a magyar palinka hazaba mentem, es ott annyi kulonleges klassz palinka volt, hogy a fel rokonsag azt kapott, es hihetetlen nagy volt a sikere :D
De szerintem barmit is adsz neki, orulni fog :D
Szerintem ajándékozz neki egy tandemugrásra jogsító jegyet
van ien csak mekkel keresni. Garantált életre szóló élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!