Hogyan segíthetnék a legjobb barátnőmnek? Az anyja veri a semmiért mindig
Nekem három lányom van de még ÉLETEMBE nem emeltem kezet rájuk (az egyik 16 éves).Megrendülve olvasom :O
A szülőknek a gyeremekük az életük értelme kell,hogy legyen,segíteni és támogatni kell őket ...nem megverni!!!!!!!!
HA nekem tudomásom lenne ilyen dologról ....lehet hívni "névtelenül" akár a rendőrséget is ...családon belüli erőszak címén!Vagy tényleg a gyámügyet főleg ha van kisebb gyermek!Az is lehet,hogy az anya depressziós nehéz helyzetben van és akkor segitségre szorul ,nem kell akkor drasztikus eszköz elég egy pszcihológus !
az apja is ilyen sajnos, bár külön élnek. Nagyszülei jó fejek, ők próbáltak már hatni az anyára, de abból csak az lett, hogy a nő leku.vázta a saját anyját, hogy mit szól bele az ő "nevelési" stílusába... -.-
Amúgy most átment a nagyijához lakni, dehát sajnos ez sem megoldás hosszú távon...:(
Nem lakhatna a nagyszüleinél esetleg, ameddig befejezi a középiskolát? Utána pedig külön életet kezdhetne munka vagy tanulás mellett, egy albérletben. Sajnos hallani néha ilyenekről, de mindenesetre ezt az anti-anyát feljelenteném a gyámhatóságnál.
A tanároktól is kérhetne tanácsot a barátnőd, hátha tudnának neki segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!