A fiamról kiderült, hogy kokainozott. Most elvonón van, mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Azt mondják a drogosokról, hogy nehéz észrevenni, amíg van rá pénze, ráadásul ő Angliában él. Az egészről nem tudtam semmit, sőt arról sem, hogy bekerült elvonóra. Onnan derült ki számomra, hogy nem tudott hazajönni látogatóba, minket sem akart fogadni és nem is tudott annyiszor hívni a rehabilitáció miatt. Aztán már nem tudott mit kitalálni és elmondta. Én nagyon megijedtem és elkeseredtem, mert félek a drogoktól, ráadásul ez nem is "csak" marihuana. Meg persze ha végig csinál egy elvonó kúrát az sem életbiztosítás. Ti mit mondanátok neki? Hogyan viselkednétek? Mit tanácsoltok? Mire kéne figyelnem? Nem hittem, hogy ez a téma engem is érinteni fog egyszer.2010. márc. 15. 21:30
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem sikeresen túl jut ezen a dolgon.
2010. márc. 17. 20:24
12/16 anonim válasza:
engem a asjaát anyám vitt elvonóra, fogta a kezem mikor rosszul voltam, sose hánytorgatja fel, sose kérdez, azóta eltelt 8 év, tiszta vagyok, elvégeztem egy fősulit és családom van.
Nem szabad kérdezni meg erőszakoskodni,csak érezze, hogy szereted és nem akarod megváltoztatni, ne akard elmesélni neki, hoyg ez rossz.Tudja ő is.
13/16 anonim válasza:
Amit elmondtak ahoz csak hozzá tenni szeretnék, igen a megértés stb.... de probáld haza hozni, itt a szülök jobban ránézhetnek, elvono után, vagy ott van valami amiért nem jön haza ? család, barátnö ?? ha van akkor ök nem figyeltek rá addig ???itthon veletek jobb lenne szerintem.
15/16 anonim válasza:
Milyen tunetei vannak,aki droghatas alatt van?Komolyan nagyon érdekelne!
16/16 anonim válasza:
túl tág vagy túl szűk pupilla normál fényben is, kifele néz a világból, nevetgél a semmibe, furán viselkedik, ha drog hatása alatt van at észre venni, mert nagyon furán viselkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!