Most ezt a dolgot felfujom, vagy titeket is idegesitene?
Hello! 29 éves vagyok,a parommal 4 eve vagyok egyutt, van egy 3 eves kisfiunk, minden rendben van koztunk. No, de nem is ez a baj...Mindkettonkenk van facebook -unk, siman belenezhetunk a masik profiljaba, uzeneteibe ( meg egyebkent is a sajat profilodban is latod mi tortenik a masikkal, milyen kommenteket kap pl fotok ala"
Par honapja jott a parom irodajaba egy fiatal " gyakornokcsaj", egesz nap a net elott ul, ennyit csinal kb...Mult heten a ferjem visszaigazolta h ismerosok, azota nem all le a csaj, minden kep ala kommentel, naponta tobbszor, meg ilyen hulyesgeket irkal ki neki a kozos uzenofalra h " you re a sugar" stb..Amint a parom feltesz valamit, mar ket percen belul ott terem egy komment... ( erdekes modon, egy masik kollega is hasonloan ismerose az adott csajnak, de neki soha semmi nem ir sehova)
Most mar kezd idegesiteni a dolog, mert jopar kozos ismerosomtol kapok mar olyan uzeneteket ( akik ugye szinten latjak az osszes kommentet, bejegyzest) hogy " hello, minden rendben koztetek??? " meg " ugye nincs semmi gond??"
na szoval, szerintetek irjak ennek a gyakornok csajnak hogy egy kisse allitsa mar le magat, mert kezd egy kicist idegesitove valni?? a ferjem csak rohog rajta, nem is valaszol a kommentekre..
Szia!
Sajnos én is hasonló helyzetben voltam nem régen. Én elbeszélgettem a párommal róla. Megmondatam neki,hogy engem nagyon zavar és legyen szives első lépésként törölni a kapcsolatot. Utánna beszéljen a csajszival,hogy állítsa le magát mert ha nem akkor én beszélek vele. Persze előtte nyomozgattam egy kicsit,hogy nincs e köztük valami. Hál istennek nálunk elég volt annyi,hogy törölte az ismerősei közül és így vette a lapot a nő. Én csak legvégső esetben írtam volna a nőnek,mert szerintem elég megalázó lett volna, hogy mögöttem röhögnek rajtam.
Én ezt írnám az ominózus futós kép alá, a csajnak válaszként arra, hogy "nem hiszek neked"...
"Pedig nagyon jó kondiban van, hidd el, ha látnád meddig bírja ;) "
Egyetértek azokkal, akik szerint a férjednek kellene leállítania a leányzót, mert ha te beszélsz vele, ez csak visszafelé fog elsülni.
Mondd azt a férjednek, hogy már kellemetlen, mert a közös ismerőseitek is kérdezgetnek ezekről a kommentekről. Ha teheti, akkor inkább ne válaszoljon a lánynak, vagy mondja meg neki egyenesen, hogy ez már túl sok, fogja vissza magát.
Amúgy tudja a kollegina, hogy a férjed nős ember és gyermeke is van?
Koszi a sok kommentet, most tudok csak reagalni, igy, feldagadt pofaval, fogorvos utan :D
persze hogy tudja a kiscsaj h nos es gyereke van. Csutortokon itthon lesz az uram, elmondom neki h zavar ez a dolog es ha latja,mondja meg neki, hogy ne kuldjon ennyi hulyesget a profiljara mert engem hoz ezzel kellemetlen helyezetbe..Valahol ugy vagyok vele, igy egy kisse lenyugodva, hogy mi, en meg a gyerek fontosak vagyunk neki , annyira hogy csak nem fog flortolgetni egy ilyen kiscsajjal, ez egy kis 23 eves ( a profilja alapjan azt hiszem jol gondolom hogy) kis fel-alkoholista kis rib@nc..Foleg, hogy a ferjem tudja jol, ha engem elveszit, az meg tulelheto de akkor a gyereket is elveszitene, amibe beleorulne...O tudja, de bizom benne..:)
Remélem jól sül el a dolog, majd írd meg a történések!
Várom nagyon és szorítok neked!
Na haliho!!! Megjott apa tegnap este, beszélgettunk egy kicist, de ne szaladjunk ennyire elore :)
Szerdan felhivott az iroda titkarnoje ( jo ismerosok vagyunk, sokat jarunk el bulizni egyutt), hogy vagyok, hétvégén megyunk e korizni..Kaptam az alkalmon, mondtam neki, hogy de jo nektek, ugy tunik jo sok idotok van az irodaban, mert a gyakornokcsaj is csak uzenget facebook on, allandoan ott log..Ezen meglepodott, mondta ennek utanajar, mert munka, az lenne boven ( ugyvédi iroda-szeru)..Masnap hiv, hogy mondta a fonoknek, aki megnézte a csaj gépén az elozményeket, és letolta, hogy juniusig van az irodaban, addig birja mar ki netezés nélkul, mert nem azért fizeti h facebook-oljon egész nap, le is tiltatta ezeket az alkalmazasokat mindneki gépérol, hihi
Szoval mondtam tegnap a férjemnek, aki atolelt, mondta hogy mutassam azokat a kommeneket meg uzeneteket, mindet torolte, a fényképalbumot is ( a futosat :))
szoval szent a béke, egyébként mondta h az irodaban is csak rohognek a csajon mert valoban nem a legjobb munkaero..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!