Élőben nem megy, interneten kitörlik a leveleimet. Akkor HOGYAN ismerkedjek? 21/F
17:03 "Én a mércét inkább 20 éves kor alá tenném!!!"
Azért írtál 20 évet, mert Neked azóta van komoly kapcsolatod? :D
Szánalmas!
Akkor én írjak 16-ot?
......
20 hónapja vagyunk együtt, és 18 vagyok :)
Az osztályomban van még 12 (!!!) lány, akinek 1,5-4 éve van KOMOLY kapcsolata!
Lehet röhögni, hogy tini szerelem stb. meg mit tudunk a szerelemről...
kérdezőnek : minden kapcsolathoz idő kell és épp igy van ez az ismerkedéssel is. Természetes,hogy nem az első szembejövő ember lesz életed párja,hát istenem,egy tapasztalattal több. Én a helyedben inkább élőben ismerkednék, neten sokan csak a szexre vagy egy kis kalandra hajtanak. Beszélgess a csajokkal,ismerkedj, nem kell egyből rányomulni,először barátkozz aztán majd alakul. Fő az önbizalom - ha úgy mész oda,hogy jajj úgyse jön össze,akkor nem is fog.
16:48asnak: ezt kikérem magamnak és csomó huszonéves csaj nevében is. 22 vagyok,több mint 2,5 éve boldog kapcsolatban,a párommal együtt élek és az eljegyzés is megvolt. A velem egyidős barátnőim közül pár példa: egyik most építkezik a párjával akivel 6éve van együtt, másik 5 éve van a párjával,együtt is élnek, harmadik barátnőm aki 23 két éve van a párjával, néhány barátnőm már férjnél van egyik most tervezi az esküvőt...tudnék még számtalan példát a környezetemből...na ennyit arról,hogy a huszonéves csajok milyen kapcsolatra vágynak. Persze van 1-2 ellenpélda is,de az a ritkább szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!