19780805 kérdése:
Kulfoldrol hazajottem es elkoltozott a 2 eves kisfiamat elvitte milyen jogokkal rendelkezem en a picivel kapcsolatban? Egyszer mar haza hoztam hetvegen anyosomeknal laknak es azt mondta a lanyanak hogy 3 eves koratol szabad csak elvinnem. Van ilyen?
Figyelt kérdés
#jogaim a gyerekemhez
2015. okt. 6. 08:58
11/14 A kérdező kommentje:
Csak annyi koze volt hozza hogy mar kolcson penzbol jottem haza es azt hittem tartalekolt valamennyi osszeget de sajnos nem en jovall kesobb kaptam fizetest mint ahogy vissza kellett volna mennem ,,a kapcsolatunk veget ereseben sokat szamitott szerintem az hogy nem beszeltunk meg semmit sem sajnos meg igy utolag az is kiderult,hogy mikor eloszor kimentem mar akkor sem szeretett allitolag ha tudom akkor maskent kezelem ezt az egeszet de mivel nem voltak beszelgetesek igy nehez volt,,gyermekelhelyezesi pert ??ilyet meg nem csinaltam..nekem most jelenleg nincsen munkm es egy csomo adossag van a nyakamon neki csak a gyermek utan jaro penze van az nem sok megis a mamahoz ment ...persze gondolom o tamogatja oket ez igy eleg eselytelen szerintem,,olyan kornyeken lakom sajnos hogy a hazat egyedul hagyni csak 1 ejszakara is veszelyes nem hogy tobb hetre tehat kulfoldi munka egyelore kilove de nem is talaltam ,,,,az elozo kommenthez csak annyit 37 eves vagyok es nekem nem kielegito volt az a valasz hogy nem szeret nem merlegelt csak hirtelen dontott tonkre teve az en es a baba eletet is szerintem ,,,,mindent megigertem amit csak lehetett de meg sem ,,...
2015. okt. 9. 07:50
12/14 anonim válasza:
telefonon konkrétan rá kelet volna kérdezni hogy van e pénz arra hogy te vissza tudj menni...
nyilván mikor otthagyot leeshetet volna hogy vége a kapcsolatnak felnött embernek mit lehet ezen magyarázni
nyilván már kint se nagyon éltetek meg mégis miből tartalékolt volna
13/14 A kérdező kommentje:
ezzel csak az a gáz hogy amikor kimentem nem volt semmi probléma legalább is nem ekkora...aztán ahogy haza jövögettem éreztem hogy valami nem skappol de nem szóltam csináltam tovább a dolgomat minden anyagilag szépen sínre került volna ...én azt nem értem amikor 60 nap után 5 napra hazajöhettem miért nem jelezte nekem hogy nem szeret és miért nem mondta hogy el akar költözni??mire várt ?? ha nem szeretett akkor azt értem hogy jó volt hogy nem voltam itthon de ezt már úgy hívjak hogy kihasználta a helyzetet és ez nem szép szerintem
2016. jan. 21. 13:18
14/14 A kérdező kommentje:
havonta 450 500 ezer kozott kuldtem haza
2016. jan. 21. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!