Milyen panellakásban élni? Jó és rossz tapasztalatokat egyaránt várok.
Figyelt kérdés
Lehet hogy pár hónap múlva panelbe költözünk én, anyum és a tesóm. Most egy faluban lakunk, kertes házban, de itt semmi jövőnk nincs, munka terén főleg, így arra gondoltunk elköltözünk a tőlünk 30 km-re lévő nagyvárosba. Azért panelt akarunk venni, mert kertes házat nem bírnánk, azok sokkal drágábbak.2010. márc. 15. 13:05
11/14 anonim válasza:
Húszévesen kertesből mentem panelba, egy nagy szerelem miatt. Én nem szerettem, mert kicsi volt, minden egy légtérben, hiányzott a kert, a TÉR.
A szomszédokkal nem volt gond, én inkább nagyon sokat röhögtem. Voltak a klasszikus panelhangok, a fölöttünk lévő lakásban pl mintha valaki folyton székkel rallyzott volna a parkettán, vagy elejtett volna egy marék üveggolyót. A nappaliban hallottam, ha valamelyik lakásban lehúzták a WC-t, vagy köhögtek. Amit utáltam, hogy a pasim folyton zizegett, hogy szex közben legyek halkabb, én meg kiakadtam, hogy nem azért költöztem el otthonról, hogy ugyanúgy halkan szexeljek. De hallják a szomszédok...hát istenem. Mintha mi nem hallottuk volna őket.
12/14 anonim válasza:
Én 31 éve panelban lakom, már megszoktam. Nekem szerencsém van, mert jó beosztású a lakás, viszonylag tiszta és csendes a ház és problémamentesek a közvetlen lakótársak. Magyarán elbújhatok a kis birodalmamba. Ennek ellenére el szeretném cserélni kisebbre anyagi okokból, csak félek, hogy egy másik, ismeretlen házban milyen körülményekbe cseppenek bele...
13/14 anonim válasza:
a csótányokról még nem írt senki XD hiába irtjátok, ha a házban csak egy lakásban van,akkor már mindenhol lesz... ez sajnos ilyen! a csótányok imádják a panelt :S
14/14 anonim válasza:
én jobban szeretem a kertes házat,de hát ezt dobta a gép:(az alattam lévő takony gyerek allandóan zenét hallgat meg este 11 kor jut eszébe barkácsolni,de legközelebb előfordul akkor lemegyek de akkor nem leszek kíméletes utálom.A mellettem lévő mami nagyot hall így hallom amikor tvézik,fölöttem állandóan mosnak reggel 4-kor kelek neki már megy a mosógép,este 10-kor megint magy a gép 1nap 2x csak tudnám mi az anyját mos ennyit.Jah vasárnap este 6 órakor szokása valakinek fúrni kész élvezet komolyan,én is panelban nőttem fel félig aztán elköltöztünk családiba sztem jobb a családi,a panelba az ember megcsinálja a kis dolgát és bepunnyad,depizik ,unatkozik....így hirtelen ennyi.Még annyi,h előnye csak annyi nem kell begyújtani van melegvíz stb kényelmesebb mert nem túl sok mindent tudsz magaddal kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!