Az anyám bogarat ültete a fülembe a párommal kapcsolatban, mindig mindennel befolyásolni próbál. Mit tegyek? Rákérdezzek a páromnál? Elmondjam neki?
Melyik ország ez amúgy?
Hát szerintem nincs okod félni, fiatal vagy még akár egy baki is belefér még bőven. Mindenesetre én azért azt mondom, ne égess fel mindent magad mögött mert azt nem tudhatod, hogyan alakul az életed.
" ő 100%ig biztos az igazában és amikor rákérdezek,hogy miből gondolja ezt az a válasza,hogy egy férfi se bírja ki több hétig."
Szerintem őt csalták meg ezzel az "indokkal".
Én is azt mondom, hogy talán el kéne döntened, hogy most bízol-e benne vagy sem. Mert ha nem - és nagyon úgy tűnik -, akkor ezt felesleges folytatni. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Persze, van, aki megcsal, és tényleg van olyan, aki csak addig hűséges, ameddig naponta d*ghatja a barátnőjét, de te ismered barátodat, és gondolom, ő nem ez a kategória, ha eddig ezt nem feltételezted róla.
Viszont akkor meg jobban kéne bíznod benne. Attól, mert anyádnak épp viszket a pöcke, és csak az agyukat a farkuk helyén tartó nyomorékok jutnak neki, attól még nem szabadna, hogy ilyen könnyen ellene tudjon hangolni.
Ja, és egyébként: egy férfi sem bírja? De, egy FÉRFI pont, hogy kibírja, és egy valódi FÉRFI számára a szerelem nagyságrendekkel többet ér, mint egy kósza numera.
Tudod, én volt, hogy több hónapig is kibírtam, amikor úgy hozta a sors, hogy több hónapon át nem láthattam a barátnőmet. Tudod, hányszor fordult meg a fejemben, hogy megcsaljam? Egyszer sem. Miért? Mert szerettem a barátnőmet. (Illetve már csak volt barátnő, de a helyzet szempontjából ez lényegtelen.)
De mondjuk eleve abszurd egy olyannak a véleményére adni, aki arra bíztat, hogy csald meg a barátodat.
"nekem is elkéne mennem és megcsalnom"
Szóval édesanyád arra bíztat, hogy indulj neki és dugjál idegenekkel. Tudod ki hiszi el ezt a szar mesét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!