Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá hogy ittasan...

Hogy vegyem rá hogy ittasan ne vezessen?

Figyelt kérdés

Az a gond hogy apám gond nélkül beül a kocsiba és vezet ha ivott, tök mindegy hogy egy pohár sör vagy 5 üveg.

Már el is kapták a rendőrök korábban és egy évig nem volt jogsija de ez se tántorítja vissza. A városba nem megy be csak a faluba pedig itt kapták el, attól tartok hogy tönkrevágja a kocsit mert nem is vigyáz rá, eléggé le van már amortizálva és volt már rá példa hogy nekiment valaminek, de szerencsére még senkit se ütött el. A kulcsot nem vehetem el tőle mert övé a kocsi és elkezdene fenyegetőzni. Mondtam már neki hogy ne vezessen így de erre az a válasz hogy ő az apám és nem fordítva.

Szerencsére csak hetente egyszer-kétszer fordul elő ilyen.

2010. márc. 15. 09:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hagyd ezen a lapon a böngésződet mielőtt leülne netezni. Hátha észreveszi magát, hogy róla lehet szó. Nem hiszem, hogy ha téged ütne el valaki részegen, az ittassága miatt megbocsájtana-e neki apád. Ez egyszerűen nem magyarázat.
2010. márc. 24. 13:15
 22/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, mindkét utolsót én írtam, azt hittem az első kommentet nem sikerült elküldeni :$
2010. márc. 24. 13:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Defekt v egyéb meghibásodás. Nálam tuti leeresztene a kerék, akár szögtől, amikor a legközelebbi után hazaért.

De a rendőröket is simán ráhívnám: mások élete (is) a tét, akkor is, ha ez hihetetlenül hangzik: tele van a valódi helyszínelők 'fotóalbuma' olyan képekkel, amikhez csak azt kéne írni: "ő is azt hitte, hogy..."

2010. márc. 24. 13:20
 24/24 anonim ***** válasza:

A baleset Tiszalúc belterületén történt, ahol egy 22 éves lány és egy 25 éves fiú sétált. A fiatalokat egy autó elgázolta, a lány meghalt.

Az elsődleges adatok szerint a személygépkocsi sofőrje ittasan, nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően vezette járművét, ráadásul a baleset után segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A gázolót a rendőrök elfogták. Ez lesz a vége ha nem áll le. Meg egy 4x4 es cella vagy egy koporsó.

2010. márc. 25. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!