Mit tegyek ha az unokatestvérem mikor itt aludt ellopott 30ezer forintot a pénztárcámból?
Már megint,
Egyébként honnan volt neked ennyi pénzed?
Költői kérdés:miért van sok családban,az hogy úgy szeretnek pénzhez jutni,hogy egymásra kenik az ellopását.
Miért van az,hogy szanaszét hevernek,teli pénzzel a pénztárcák?
09:25 Már ne haragudj, de az emberek jogosan úgy gondolják, hogy pont a családtagok elől nem kell dugdosni a pénztárcát meg az ehhez hasonló dolgokat. Tudod, a bizalom meg a családi összetartás..... Csak ez egyeseket nem hat meg.
Kérdező, tudom milyen rossz lehet most neked, nemcsak az az érzés, hogy eltűnt 30 ezer ft-od, hanem az is, hogy ráadásul az unokatesód lopta el. Én is jártam már itt. Amikor álam aludt unokatesóm egy hétig (messze lakott és meglátogatott nyáron) azt vettem észre, hogy eltűnt a kedvenc felsőm illetve még pár tárgyam. Lelkiismeret furdalásom volt, de amikor elment fürödni, belenéztem a táskájába, és ott volt mindenem benne. Én egyszerűen kivettem, és este azt a felsőt vettem fel, amit ő elrakott. Nem hoztam szóba a dolgot, de ez elég kellemetlen volt neki.
Én a helyedben nyíltan nekiszegezném a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!