Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált anyukák gyakran miért...

Elvált anyukák gyakran miért fiatal srácokkal vigasztalódnak?

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 15:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Vegyünk pl. mintának két 25 vagy akár 30 éves diplomás, csinos nőt, jó állással. Legyen az egyetlen lényeges különbség közöttük az, hogy az egyik elvált és gyermekes, azóta kicsit nyitottabban szórakozik, míg a másikról tudni lehet, hogy pár komolyabb kapcsolata volt, de eléggé megválogatja, hogy kit enged közel magához.

Előbbi egy hasonló korú nőtlen, sikeresebb férfinál már feleségjelöltként nem nagyon jöhet számításba (szórakozáshoz, könnyedebb kapcsolathoz azért kiváló), utóbbi viszont feleségnek is kívánatos számára."

Hát mifelénk ezt embere válogatja, ismerek pár férjes asszonyt, aki falta a pasikat régen, meg nőből is van, aki csak olyan férfival kezd, akinek nem volt még a farkán a fél város... mondjuk az én városom kb. kétszer akkora a tiédnél, de nem hinném, hogy ez ennyit számít.

2015. szept. 29. 23:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem is küldjetek az elváltakból.
2015. szept. 30. 11:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja! Futó kapcsolat! Nekem is! Már vagy 22 éve fut!:)
2015. okt. 1. 18:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is azt látom, hogy pont ezek tartósabbak, mint egy fiatalon kötött házasság. Nekem a 4 legjobb barátnőm közül kettőnek volt 19 évesen egy házassága, egy évig sem tartott egyik sem (verték őket) a második házasságukban mindkettőnél 5 évvel fiatalabb a férj, ott lettek gyerkőcök is. A 3. barátnőmnek 10 évvel, a 4.eknek 12-vel fiatalabb a párja. Nekem 8-al, de ez most viszonylag friss dolog. Ez 39-44 éves korosztály a nők részéről. És nem mindenki fitnesz lady, egyik pl. nagyon szép, de amúgy duci. A többi, tanult, magára adó társaság de nem plázacica. Valahol a titok nyitja az lehet, hogy ezeket a nőket megedzette az élet, önállóak, tudják mit akarnak és meddig, nem ködösítenek, két lábon állnak a földön és sok 25-30 éves srác meg nem talál közös hangot, semmi mélyebb dologról nem tud pl. elbeszélgetni a korosztályával. Az ő korosztályuk csak azt nézi mit fizet nekik a srác, durci van ha ezt azt nem veszik meg nekik,nem viszik ide-oda. Egy idősebb nő aki már maradt magára, megérti ha nincs pénz valamire, nem hisztizik egy ruha miatt ha nem tudja megvenni. valami ilyesmi lehet benne. Gyerekkérdés meg, hát manapság mindenki 35-40 körül szül felénk, a másodikat tuti, már a 30 is kezd korának tűnni. Ez jó vagy nem, ilyen a társadalom. Nem mindenki vállal be egyetem után egyből a semmire, meg hitelekre, ami kiszámíthatatlan már.
2015. okt. 1. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!