Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált anyukák gyakran miért...

Elvált anyukák gyakran miért fiatal srácokkal vigasztalódnak?

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 15:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Mert megtehetik. 30-40 éves nő még simán lehet csúcsformában, kívánatos 20 év körüli srácnak is. Elvált nőként már nem kell annyira ügyelnie arra, hogy mit gondolnak róla.
2015. szept. 28. 17:25
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Én még csak 26 vagyok,se férjem,sem gyerekem,de ha idősebb férfinak lehet fiatalabb barátnője,akkor egy nőnek is haggy legyen már basszus...

Ja a párom 33 éves :)

2015. szept. 28. 17:30
 13/24 anonim ***** válasza:

"Elvált nőként már nem kell annyira ügyelnie arra, hogy mit gondolnak róla."

??? ezt hogy érted? egy még sosem házasodott egyedülálló nőnek fenn kell tartania a szolid kislány látszatát, vagy mi?

2015. szept. 28. 18:59
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

"??? ezt hogy érted? egy még sosem házasodott egyedülálló nőnek fenn kell tartania a szolid kislány látszatát, vagy mi?"

Igen, ha normális férjet akar. Mai világban persze már teljesen irreális elvárás, hogy egy nő akár 20-as évei elején is szűzen menjen férjhez (70-es években még vidéken ez elég gyakori volt), de még ma is más a megítélése egy olyan nőnek, akinek csak pár, évekig tartó kapcsolata volt, mint egy olyannak, aki közismerten falta a férfiakat.

Pl. szülővárosomban, 80 ezres megyeszékhelyen, ahol mindenki ugyanarra a pár szórakozóhelyre, ma is közismertek a könnyebben kapható csajok.

Vegyünk pl. mintának két 25 vagy akár 30 éves diplomás, csinos nőt, jó állással. Legyen az egyetlen lényeges különbség közöttük az, hogy az egyik elvált és gyermekes, azóta kicsit nyitottabban szórakozik, míg a másikról tudni lehet, hogy pár komolyabb kapcsolata volt, de eléggé megválogatja, hogy kit enged közel magához.

Előbbi egy hasonló korú nőtlen, sikeresebb férfinál már feleségjelöltként nem nagyon jöhet számításba (szórakozáshoz, könnyedebb kapcsolathoz azért kiváló), utóbbi viszont feleségnek is kívánatos számára.

2015. szept. 28. 20:10
 15/24 anonim ***** válasza:
8%

ezért nem kezdek magyarral.

26/n

2015. szept. 28. 20:23
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

#14: A normális lányok meg olyan pasikkal nem kezdenek, akik "közismerten" mindenkit megdugnak azon a pár szórakozóhelyen.

(Amúgy ezért sem laknék vidéken.)

2015. szept. 28. 21:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én elváltam 27 évesen és két gyerekkel mégis egy sokkal fiatalabb pasit választottam akkor a barátnőim megszóltak! Én meg megkérdeztem,hogy melyikük férjét,gyerekei apját szeressem el? Csönd lett egyből! Az én korosztályom férfi tagjai és az idősebbek már mind családosok voltak abban az időben és én nem szándékoztam senki életébe belerondítani akármit is hazudik a pasi,hogy már megromlott a kapcsolat,meg úgyis elhagyná az asszonyt stb.A függetlenek meg mind fiatalabbak voltak!Ez van! De nem is voltak ilyen ma főleg divatos kínjaim,hogy jaj az ex mennyi gyerektartást kér meg már megint itt vannak a párom kölykei ....!:)
2015. szept. 28. 21:12
 18/24 anonim ***** válasza:
44%

úgy veszem le a hozzászólásokból hogy az elvált anyukákat látatlanban mindenki holmi fitnesscicusnak gondolja a velük egykorú férfiakat pedig ápolatlan selejtembereknek....

az hogy fiatal fiúkákkal jönnek össze az elég bonyolult felállás:mind az elvált nő odavan tőle hogy milyen fiatalos hogy kell a huszonévesnek is, a húszonéves meg azt hiszi milyen komoly érett hogy idősebb nője lett. valahogy én egyikük helyébe sem lennék, ugye az meg alkap hogy ezek futókapcsolatok

2015. szept. 28. 22:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
AMiért elvált apukák fiatal lányokkal. Az nem zavar?
2015. szept. 28. 23:09
 20/24 anonim ***** válasza:

Mert nyilván az jön be nekik. De ugyanúgy vannak elvált férfiak is, akik fiatal pipikkel vigasztalódnak vagy nem is annyira vigasztalódnak, lehet, pont azért ment szét a házasság.

Hülye kérdésre hülye választ lehet csak adni. Ha legalább kifejtenéd bővebben.... De szerintem sok olyan elvált anyuka is van, aki a válása után nem fiatal sráccal kezd, hanem korban hozzáillővel. Tehát már nem áll a felvetésed.

2015. szept. 29. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!