Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is azt tapasztaljátok,...

Ti is azt tapasztaljátok, hogy a szép lányokat kevésbé veszik feleségül és lesz gyerekük? Inkább az átlagosak és a csúnyák kelnek el. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Az én környezetemben legalábbis így van.

Múlt héten volt osztálytalálkozónk, 33-35 évesek vagyunk, ott is ez volt a tapasztalatom.

2015. szept. 26. 09:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
6%
Azt hozzá kell tennem, hogy itt azonnal találtam párt, illetve ő talált meg engem, azóta a férjem.
2015. szept. 26. 11:06
 12/26 anonim ***** válasza:
34%

Hol élsz te? :O Egyáltalán nem ezt tapasztalom (36 éves vagyok). Nem akarok beképzeltnek tűnni, de nem tudom máshogy írni: a suliban, de később is a legszebb lányok között tartottak nyilván és olyan 22-23 éves koromra három eljegyzési, összeköltözési ajánlatot utasítottam vissza.

Viszont! 30 éves is elmúltam, mire tényleg férjhez mentem, de ez nem azon múlt, hogy nem keltem volna el, hanem én voltam túl válogatós. Mondjuk ezt ma már nem bánom, mert így tényleg olyan férfival vagyok, aki igazi társ.

Nem hinném, hogy a szebbeket nem akarják feleségül venni.

2015. szept. 26. 11:13
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
Talân azért mert mindenkinek más a szép. Aki neked àtlagos az a férjének a leggyönyörűbb nő.
2015. szept. 26. 11:51
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
Van egy mondás: hiába nézel ki dögösen, ha nem tudsz nokedlit szaggatni a pörkölthöz.
2015. szept. 26. 11:56
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Hát én olyan anyukákat látok, 25-30 éveseket is, hogy csak nézek... :D

Amúgy ez nem kifejezetten a szép nőkre igaz, hanem kb amit 10:25-ös leírt. Vannak "válogatós" nők, akik szimplán túl sokat, és túl tökéletest akarnak, álmokat kergetnek, és elhajtanak minden lehetséges jelöltet.

2015. szept. 26. 11:58
 16/26 anonim ***** válasza:
14%

ez szerintem is így van.

"-Akik kevésbé szépek, kevésbé válogatnak, hozzámennek az elsőhöz "

olyan pasik a férje, párja az átlag, v csúnya nőknek, akikkel szép nő szóba se állna, nemhogy az ágyában kikötni..

minél lentebb van egy nő igénye, annál hamarabb lesz férje/ párja

2015. szept. 26. 15:02
 17/26 anonim ***** válasza:
66%

Minap a dumaszínházban hallottam egy elméletet, miszerint a férfiak félnek, hogy ha szém nővel állapodnak meg, az úgysem marad velük, előbb utőbb megcsaljak, mert túl sokan legyeskednek a nő körül, így inkább bele sem mennek a komoly kapcsolatba...

Lehet benne valami

2015. szept. 26. 17:19
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
Olvastam, hogy a férfiak nem bíznak meg a szép nőkben, csalfábbnak hiszik őket. Persze, lefekszenek velük meg járnak, de a házassághoz átlagosabb külsejű nőt választanak.
2015. szept. 26. 17:24
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
17:24..ebben is lehet valami. De fordítva is igaz, a nők is úgy ismerkednek, hogy a ronda, vagy átlagos pasikkal szóba se állnak, a jó pasikkal meg az a bajuk hogy "úgyis megcsalna, meg miért lenne velem ha bármelyik nőt megkapja".
2015. szept. 26. 17:36
 20/26 anonim ***** válasza:
46%
Your point being... ?
2015. szept. 26. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!