Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják ezt az exeim?

Miért mondják ezt az exeim?

Figyelt kérdés

Fiatalon összesen 3 barátom volt, a 4.hez hozzámentem, gyerekünk van...stb.Az első,16éves voltam,ledumálta rólam a bugyimat,majd dobott a volt barátnőjéért.Ez kb 4 hónapig tartott.A második szinten becsapott, visszajárt ő is a volt barátnőjéhez,hétvégente az én pénzemből szórakozott,lehuzott csunyán, majd dobottt egy másik csajért.A harmadik az 17éves koromtól 21éves koromig tartott,ezt a srácot a világon mindnnél jobban szerettem, pedig bulidrogokat használt, csajozott és állandóan hülyének nézett, megcsalt,de mindig én voltam az állandó neki mert tudta hogy szeretem és bármit csinálhat,én tüzön vizen át szeretem. Otthagytama sulit miatta mert költözni akart,egyfolytában otthon ültem és vártam rá, miközben ő élte életét. Majd megismertem a férjem, aki barátként közeledett először mert látta , miylen szép kis kapcsolatban élek, 42kg voltam,sztem ennél nem kel többet mondanom.

Szóval szépen beleszerettem, és azóta is együtt vagyunk, vannak gyerekek is. Most 28 éves vagyok.

Szóval pár éve a kettes számú lovagom egy nagyon távoli ismerősömnek azt mondta egy buliban, hogy ott az a csaj,mármint én éshogy menniyre elbaszta annak idején mert nagyon csunyán becsapott és nem kellett volna mert azóta is bánja. Nem tudta, hoyg ismerem a csajt és ő visszamondta ezt nekem, na nem mintha érdekelne.

Pár napja pedig a hármasszámú lovagom, a férjemnek mondta egy részeg estén egy szórakozóhelyen, hoyg menniyre bánja hogy annakidején oylan csunyán bánt velem, mert minden ami sérelem volt abban a kapcsolatban az ő hibája volt tudja jól, éshogy milyen csunyán elbánt velem, pedig élete legnagyobb hibáját követte el de erre csak most jött rerá, merthogy én egy okos és értelmes nő avygok, menniyre bánja hogy abbahagyatta velem a sulit akkor , hisz azáta van 3 felsőfokú nyelvvizsgám, egy jogászdiplomám gyönyörű családom, gyerekeim.Éshogy nagyon bánja, éshogy mekkora szerencséje van a férjemnek, hoyg akkor ugy alakult ahogy mert most éna z ő párja vagyok.

Valahogy mindig rosszul jártam a fiukkal, én mindig szerettem de engem midnig csak kihasználtak, biztosan a külső is hozzátartozik, elég csinos és kihivó voltam, de nem az a buta ostoba fajta csak egysezrüen tul érzelmes és tul csinos voltam, épp az ilyen szemét pasik célpontja.

Szóval , hogy nagyon furcsának találom, hogy a 3ból 2 exem is azt mondogatja , hogy menniyre bán engerm, mármint hogy rosszul bántak velem, éshogy most csak sirnak utánam.

És én ezt nem értem.

2010. márc. 14. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Rájöttek végre arra, amire már régen rá kellett volna, hogy jöjjenek. Tényleg hülye fiúk voltak, ha még csak most jöttek rá.
2010. márc. 14. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Én azt nem értem, h te mit nem értesz...

Mert mit látnak az exeid? Egy kiegyensúlyozott, jó egzisztenicával rendelkező, csinos és boldog nőt. Melyik pasi ne szeretne ilyet magának??? (Aki ráadásul régen az övék volt, szerette őket, ma meg már független tőlük és remény sincs a visszacsinálásra.)

2010. márc. 14. 13:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Én azt ne értem, hogy mikor ott voltam nekik akkor miért nem látták bennem ugyanezt az embert aki ma is vagyok és akkor is voltam. Meg azt sem értem, hogy igy évekkel később ha ilyet mondanak, akkor tényleg enniyre nagy nyomot hagytam bennük? Mármint eddig én azt hittem, hoyg csak bennem maradtak dolgok belőlük, főleg a 3.-ból,mert hát amikor együtt voltunk csak alázott és sose mutatta azt hogy bánná. És igy évekkel később furcsak, hoyg szóban is kimondja.Szóval ha ilyet mond akkor ez azt jelenti, hogy sűrűn eszébe kell jussak.Nem?

Nem azért érdekel mert bármit is érzek iránta hisz boldog vagyok, csak szinte addig a pillanatig mig meg nem hallottam hogy mit mondott rólam igy évekkel később, szinte heti rendszerességgel álmodtam vele, mindig bántott és megcsalt álmomban és sirva keltem. És mióta ezt tudom sose álmodok vele.

2010. márc. 14. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Én a helyedben elégtételt éreznék, aztán szépen le is zárnám ezt a dolgot. Vannak olyan emberek, akik készpénznek veszik, hogy nekik minden jár. A párjuk szeretete, imádata, alázata, kedvessége. És cserébe nem adnak érte semmit...

Az exeid nem ismerték fel, vagy figyelmen kívül hagyták az értékeidet. Ne sajnáld egy pillanatig sem, sőt, örülj annak, hogy megszabadultál tőlük! Most meg csak hadd irigykedjenek, hogy nélkülük mivé váltál:)

2010. márc. 14. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Az a múlt, vége! Éld az életed! Idővel változik az ember, s nem kell ehhez állandóan gondolni a múltbéli társra. Felnőtt ember már másképp lát.
2010. márc. 14. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy mellettük nem "virágoztál ki", hisz egy rossz kapcsolatban nem is ragyog az ember. Nekik azóta lehet, hogy nem volt még egy ilyen lány, aki így szerette őket, most ezt látják, és szeretnének visszakapni. Mosolyogj, húzd ki magad :) hisz révbe értél, míg ők nem. Ilyenek az emberek, van, akinek évek kellenek, hogy rájöjjenek a hibáikra. :)
2010. márc. 16. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Szia! szerintem lehetséges,hogy akkor csak egy szerencsétlen kis lányt láttak benned és látták,hogy mindent meg teszel nekik és a mostani párod mellett jól érzed magad vidámabb vagy szebb vagy és ezért kellesz nekik.

Nem lehet,hogy esetleg meg változtál?:D

2010. márc. 16. 16:22
 8/9 anonim válasza:
100%

Az ember már csak ilyen: csak akkor jön rá, hogy mit veszíthet, amikor már elvesztette. Persze fiatalon még ezt nem érzik, mert úgy vannak vele, hogy jön majd más, meg nem szeretnék elkötelezni magukat ilyen fiatalon.

Aztán évekkel később, mikor már "kiélték" magukat, amikor már egy biztos kapcsolatot keresnek, akkor jut eszükbe, hogy volt már ilyen kapcsolatuk, csak hülyeségek miatt eldobták maguktól. Nekem azért dobna az egómon, ha egy ilyen kiderülne, mert az azt jelenti, hogy valamit jól csinálhattam annak idején. Szerintem ne foglalkozz velük.

2010. márc. 17. 10:21
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok, akkor ezek szerint örülni kell és nem törödni velük:)))

Köszönöm!

2010. márc. 17. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!