Anyu nem engedi hogy ittaludjon a baratom. Mit csinaljak?
20 eves leszek juniusban.
O lenne a masodik baratom akit felhozok hogy ittaludjon de anyu kiakadt es nem engedi...
Azt mondja ri*banc vagyok es ide csak a volegenyem lesz felhozva hogy ittaludjon mert o nem fog senkit kerulgetni .....
Anyu ferje meg nehezebb dio... nem vagyunk joban es felek ha felhoznam akkor elotte rendeznenek anyuek cirkuszt
Az a baj hogy az hogy egy delutara feljojjon nem megoldhato mert nem 50km-re lakik
Most ilyenkor mit tegyek?
Anyuek 60 ev felettiek.. nem tudom ez szamit e valamit...
Meg basszus utoljara itt baratom masfel eve volt fent...
Ez normalis szerintetek?
" 20 eves leszek juniusban."
szeptember van, miért nem lehet annyit irni, hogy 19vagyok?
Sokat nem tudsz tenni.
Ha ők nem akarják, akkor ha te erőből állsz hozzá, és méis viszed, annak csak rossz vége lehet.
"Meg az utikoltseg 3000 ft hozzajuk..
Nekem annyim nincs minden heten hogy en menjek..." Ha nincs havi 12 000 Ft.-od, akkor necces, hogy anyagilag is rájuk vagy szorulva.
De, ha 3000 Ft oda az útiköltség, akkor gondolom onnan hozzád is annyi. ha a barátod beszállna a tiédbe, akkor máris fele annyiba kerülne mindkettőtöknek.
2019-ben leszek 30, és nem tudom, mit csinálj.
Költözzetek össze.
'95-ös vagyok már húszas.
Sokat nem tudsz, költözz össze vele. Nekem bejött. Anya boldog, nem kerülget senkit, én méginkább.
Ez baj, amikor a szülők későn vállalnak gyereket és mire az felnő azok meg öregek lesznek.
Mondjuk azt nem mondtad mióta vagytok együtt az úriemberrel. Meg ha nekik nem szóltál róla, hogy van barátod és randizgatsz, akkor ne csodálkozz, ha beállítasz, hogy ő XY és akkor ő most itt aludna.
Nálunk mindennek megvolt a menetrendje. Ha friss volt a kapcsolatom, akkor kb 1 hónap után mutattam be a szüleimnek, de nem otthon, hanem valamilyen külső helyszínen, programon. Azért tudtak beszélgetni, miegymás. Aztán jött a közös ebéd nálunk, de akkor sem éjszakázott ott, aztán pedig az ottalvás. Annak azok voltak a szabályai, hogy nem zavarhatjuk anyuékat,én etetem a vendéget én mosogatok, takarítok utána, nekik ne legyen rá gondjuk.
Meg nézd meg anyukádék szemszögéből, egy kvázi idegen embert beengednek a lakásukba az életterükbe és nem tudnak olyan kényelmesen lenni, mint magukban, tehát nem lehet mondjuk törcsiben átlépni a hálóba a fürdőből, mert mert lehet szégyellősek, vagy apud nem tud kényelmesen elengedni egy galambot és hasonlóak.... Szóval ezt is figyelembe kell venned.
Amúgy kellett neked távoli pasiba beleesni... felnőttek vagytok oldjátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!