Név ötletek a Zoé, Nelli mellé?
Figyelt kérdés
Hármasikreket várok eddig erre a két névre gondoltunk, ezek biztosak. A harmadik csajszinak is hasonló rövid nevet keresünk, mert a vezetéknév hosszú.2015. szept. 15. 21:40
11/15 anonim válasza:
Hat gratulalok, remelem mindenki nagyon egeszseges az ikerterhessegek veszelyesek, nehogy a 3-as iker. Nagy boldogsagban nojjenek fel illetve a szuloknek is ezt kivanom. 3 lannyal azert biztos nem lesz konnyu.
Bocsanat az ekezetekert.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Többnyire mindenki egészséges(Liának gondok vannak a légzésével) de hamarosan már mindhárman itthon lehetnek:)
2015. okt. 29. 22:18
13/15 anonim válasza:
Ó, amikor megláttam a második választ, akkor rögtön helyeseltem a Liával, jó döntés volt szerintem.
Gratulálok a bébikhez! :)
14/15 anonim válasza:
Cigány nevek, ami nem baj, ha cigányok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!