Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó döntést hozni, de hogyan?

Jó döntést hozni, de hogyan?

Figyelt kérdés

A férjemet már nem bírom elviselni, borzasztó alak, szinte már sem bírok nézni. Ő meg mindig nyomulna, undorodok tőle, mióta kiderültek a nőügyei, ami persze csak az én agyszüleményem, holott bizonyítottan csal, vagy csalt. Szeretnék a gyerekünkkel külön életet élni és újrakezdeni, de pénzem nulla. Munkát keresek. Viszont a férjemmel lesz a kicsi sokat, nem ronthatja el a nevelését? Mert a férjem rossz természetű, boszúálló, a gyerekkel is ocsmányul tud viselkedni, mindig kritizálja, a kicsi nem is szseret vele lenni, mindig anya, anya. Apával nem tud játszani, mert csak nyvajogtatja, szereti, ha ellenkezik, csak épp a gyerek már ezt unja. Soha sem volt vele fél óránál többet egyedül. Félek hogy valamit csinál vele, nem tudom, vagy hogy rosszul neveli és utána nem tudom majd helyrehozni. Csak kb 3 hónapig lenne ez, míg spórolok annyit, hogy elmenjek tőle, és albérletet fizessek magunknak. De addig mi lesz? Ha nem megyek dolgozni, akkor sose szabadulok ebből a rémálomból, ami napról napra rosszabb. A sok szemétkedést csendben kell tűrnöm, a sok megaláztatást, hogy ne legyen még rosszab. Mit tegyek?

Bölcsöde még plusz pénz lenne és nincs is helyben. A nagyszülők is tudnának a kicsivel foglalkozni, de a férjem itt van, akkor miért őket kérjem meg, ebből megint vita lenne. Egyébként 27 hónapos a picikém.

Mi a jó megoldás?

2010. márc. 13. 07:43
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha ilyen "megcsalós" a férjed,miért szültél gyereket? iHa elválsz,akkor miből tudod magatokat eltartani?Kisgyerekkel hol találsz olyan munkát,amiből albérletet fizethetsz,rezsit és még meg is tudtok élni belőle?A mamák nem segíthetnének?
2010. márc. 13. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom mikor gyereket szültél neki még nem tudtad hogy csal. Nagyszülőktől probálj meg segitséget kérni. Lehet hogy vita lesz, de inkább, mint hogy a gyerek lássa kárát. Lelkileg sem jó a picinek, hogy az apja ilyen vele és ha egyedül hagyod vele sokszor, az neki rossz. Nehogy ugy érezze hogy "elhagyod" és az "utált" apára hagyod. Igazából menekülj, ahogy tudsz, probálj meg mindent! Én drukkolok hogy sikerüljön!!!
2010. márc. 13. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Költözz el a nagyszülőkhöz addig. Biztos megértik, hogy ha te válni akarsz és segítenek neked. 3 hónapig kibírod velük. Jobb, mint ha a férjeddel lennél. De a problémáidra csak te tudsz megoldást találni.
2010. márc. 13. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A gyerekedet semmiképpen ne hagy a férjedre, mert akkor mindenki szemében te leszel a szar anya, ő meg az áldozat.Nem beszélve a gyerekről. Próbálj meg olyan munkát találni, ahol van valami szolgálati lakás. Vannak olyan szervezetek is szerintem, akik tudnának segíteni. Ilyen a NANE is. Akármit teszel csk a gyerekeddel együtt. Ilyenre ne is gondolj, hogy akár egy napra is otthagyod.
2010. márc. 13. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:

nem tudta, hogy csalja, viszont ezért nem szabad a kapcsolat létrejötte után rá 1-2évre gyereket vállalni, hisz ki kell ismerni a másikat. kérdező elcseszte, de mind1, ezen most már kár aggódni.

menj szülőkhöz a 3 hónapra.

2010. márc. 13. 10:01
 6/6 A kérdező kommentje:

NEm tudtam és nem is feltételeztem, hogy megcsal. Nem 1-2 évre szültem, hanem 8 éves kapcsolat után. Nem volt mindig ilyen, most lett ilyen, pár hónapja, kb 1 éve. Remélem minden támadónak válaszoltam a kérdéseire.

Köszönöm, hogy válaszoltatok is, nem csak nekem estetek.

A szülőkhöz nem tudok menni, messze vannak és ott még kevésbé találnék munkát.Nem tudom hogy oldjam meg, borzasztó ez a helyzet.

2010. márc. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!