Mi a véleményetek erről a nőről? Dolgozik vagy eltartott?
Adott egy 30 éves nő. Férje több műszakban dolgozik, egy ovis gyerekük van. A nőnek nincs munkahelye, viszont rengeteg haszonállatot tartanak, amiket teljes egészében ő lát el, kezdve a hajnali etetéssel, vízhordással, takarítással stb. + a háztartás, gyerek ellátása, idős szülője ápolása.
Szerintetek dolgozik vagy eltartott?
Nincs szabadság, nyaralás, ünnep, betegállomány.
Aki írta, hogy nem lesz semmi ha nem látja el a napi teendőket a férjével ellentétben akit ez esetben kirúgnának, belegondolt abba hogy akkor az állatok éhen-szomjan halnak
Na, erről beszéltem. Ha pénzt is hoznak az állatok, miért lenne eltartott?
A szüleim mindketten otthon vannak és állatokat tartanak, amiből meg is élnek.
Ez itt a probléma,hogy hajnalban kel és késõ estig teszi a dolgát.Mégis eltartottnak számit, ugyebár ezért nem jár havonta rendszeresen fizetés.
Akik meg "dolgoznak" nekik jár a havi fizetés és még nyugdijuk is lesz.Evi szabadságuk is van és még nyaralni is lesz idejük . Ez a család az állatok miatt lehet még nyaralni sem tudnak menni.Mégis ki a vesztes ilyenkor?
Sokkal jobb annak a nõnek,aki dolgozik és fel tudja mutatni a keresetét, ugyebár azt senki sem szólja meg.
"Ez itt a probléma,hogy hajnalban kel és késõ estig teszi a dolgát.Mégis eltartottnak számit, ugyebár ezért nem jár havonta rendszeresen fizetés."
Én írtam, hogy a szüleim állattartásból élnek. Akkor most ők is "eltartottak"? Holott a saját munkájukból élnek, csak nem munkahelyre járnak dolgozni.
Hogy is van ez?
Ezzel kapcsolatban nem tettem fel kérdést.
De örülnék ha valaki belinkelné, szívesen elolvasnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!