Bátyám felesége már az esküvőt követő héten megkezdte a család egymás ellen fordítását. Mire jó ez?
Ebből a kérdésből nem derül ki,mit akar a kérdező!
Általánosítás és ködösítés helyett írd már le mi a kérdés valódi háttere.
Minden ok nélkül csinálja ezt? Valóban?
Ezért nem kell együtt élni házason szülőkkel, pláne nem egyéb rokonokkal.
Egyébként nekem fura, hogy eddig minden jó volt és pont az esküvő után lett ilyen.
Azért szerintem az is érezhető, hogy te nem örülsz, hogy odaköltöztek. Ami persze érhető, biztosan kényelmetlen.
De nem hinném, hogy a konfliktusok oka kizárólag a tesód felesége, biztosan te is "segítesz" :)
Milyen a ti saját bunfordi módotok? A jelek szerint nélkülöz mindenfajta más iránti nyitottságot, és kompromisszumkészséget.
Igen, aki odaköltözik, annak alkalmazkodnia kell. De mihez?
Váljon ő is bunfordivá? Nem gondolod, hogy a családnak is jó lenne, ha kicsit nyitna, és esetleg szocializálódna?
Nem minden változás rossz, csak meg kellene látni a jó oldalt is.
Még mindig nem írtál konkrétumot, hogy mit csinál rosszul.
13 as... azért ha a tesód nem beszél veled, az szerinted tuti más miatt van?
Én pl még sose találkoztam tesóm élettársával, pedig évek óta együtt élnek. De tesóm közölte vele, hogy én a tesója vagyok és kész. Én küldök sütit nekik mindig, a csaj kedvencét, ő tesómon keresztül sok év alatt eljutottunk oda, hogy már megköszöni. mégse értékeltem sose kavarásnak, hogy nem kiváncsi ránk, tesóm meg nem lett ettől rossz tesó, és még éjjel is felveszi a telefont, és rohan ha kell (ok azóta egyszer volt iylen max... de volt)
szóval szerintem ez, maximálisan a befogadó családon múlik. Ha nem beszél veled a tesód, nézz magadba nagyon nagyon mélyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!