Majdnem egy éve vagyunk együtt a barátommal es nagyon szeretjük egymást es elérkezettnek látjuk arra az időt, hogy lefekudjunk egymással. En 15éves vagyok, ő 18..mindketten szűzek vagyunk még..és arra gondoltam, hogy elkéne mennem nőgyógyászhoz..egyedül, mert anyukámmal nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy megbeszéljük ezt a dolgot..kórházba mennék, ott ingyenes, de mit mondjak, vagy hogyan zajlik ez ott? Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket❤️
Mindenképp menj el! A vizsgálat valószínűleg kellemetlen lesz, erre készülj fel.
A gyógyszert is beszéld meg az orvossal, valószínűleg 1-2 kérdés után felírja.
Én is egyedül jártam 15 éves koromtól, soha senki nem kérdezte, hogy miért.
2015. szept. 7. 10:08
32/36 anonim válasza:
Érdekes, az én nőgyógyászat tanárom meg pont azt mondta, hogy ha egy mód van rá, nem ír tablettát, hanem felvilágosítja a többi nem hormonális módszerről. Vannak előnyei is a tablettának, például csökken a méhtestrák kialakulásának a kockázata, de egy fejlődő szervezetnek igen is káros, mivel fogamzásgátló szedése alatt nincs normális menstruáció, csak megvonásos vérzés. Ezért is van az, hogy kevésbé görcsöl, és időben érkezik.
2015. szept. 7. 10:51
33/36 anonim válasza:
Agyon is ütnélek, ha a lányom lennél, és 15 évesen hormonnal tömetnéd magad.
Aztán meg sírsz 20-on évesen, hogy nem tudsz teherbe esni, meg mit csinálj, mert össze-vissza menstruálsz.
Ha annyira szexelni akarsz - bár kicsi vagy még ahhoz -, akkor védekezzetek gumival. Ne tedd már tönkre magadat idő előtt! De, egy darabig még maradhatnátok a pettingnél, bőven elég az neked.
A srácnak elhszem, hogy nem, de így jár, aki "kislányokkal" kezd.
2015. szept. 8. 21:19
34/36 anonim válasza:
Egyébként is, a gumi SOKKAL biztonságosabb, nincsenek olyan problémák, hogy
- elfelejtettem bevenni
- hánytam, ment a hasam
- antibiót - vagy más gyógyszert - szedek
Amúgy az a pasi, akinek fáj gumit húzni és inkább a bnőjét teszi tönkre (15 évesen)... hát, gratulálok.
2015. szept. 8. 21:23
35/36 anonim válasza:
"Egyébként is, a gumi SOKKAL biztonságosabb,"
Nem jöttem még rá arra, hogy miért kell szándékosan becsapni egy kérdezőt:
Úgy érzem páran félreértettetek..egy szóval sem mondtam, hogy a baràtom kéri ezt tőlem..Sőt, azt mondta, hogy ő megvár amíg én úgy gondolom.tehàt ne kombinálljatok, éS ez a kislányos dolog...lehet az vagyok, de ő akkor is így szeret..a normális válaszokat köszönöm szépen, akkor is elfogok menni orvoshoz, és kikérem a véleményét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!