Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mehetek egyedül nőgyógyászhoz?

Mehetek egyedül nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Majdnem egy éve vagyunk együtt a barátommal es nagyon szeretjük egymást es elérkezettnek látjuk arra az időt, hogy lefekudjunk egymással. En 15éves vagyok, ő 18..mindketten szűzek vagyunk még..és arra gondoltam, hogy elkéne mennem nőgyógyászhoz..egyedül, mert anyukámmal nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy megbeszéljük ezt a dolgot..kórházba mennék, ott ingyenes, de mit mondjak, vagy hogyan zajlik ez ott? Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket❤️
2015. szept. 6. 19:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
38%

Én sem tartom jó ötletnek a gyógyszert. Nem tennének túl jót a hormonok, főleg ilyen fiatalon. Én 20 évesen kezdtem el szedni. De így felnőtt fejjel, ha újra dönthetnék erről, akkor nem szedném sohasem.

Használjatok óvszert.

2015. szept. 6. 20:06
 12/36 anonim ***** válasza:
28%
Normális orvos nem fogja felírni 15 éves lánynak a tablettát, használjatok óvszert.
2015. szept. 6. 20:07
 13/36 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg tök felesleges látatlanban jósolgatni, a nőgyógyász majd kikérdezi és megvizsgálja a Kérdezőt, és ad megfelelő tanácsot.
2015. szept. 6. 20:15
 14/36 anonim ***** válasza:
86%
Kap tablettát 18 alatt.
2015. szept. 6. 20:17
 15/36 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is túl korai felíratni, de ha minden rendben van, akkor 14 éves kor felett szülői engedély nélkül is felírják.

Mindenesetre pozitív, hogy legalább nem védekezés nélkül akarjátok ész nélkül, és kivizsgáltatni is akarod magad, és nem balkézről beszerezni a tabit.

2015. szept. 6. 20:33
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

Bármelyik orvos felírja a tablettát, egyrészt rengeteg kamaszlánynak vannak hormonális problémái, amik miatt szedniük kell, másrészt nem létezik olyan orvos, amelyik egy 15 éves gyereket arra biztat, hogy inkább kockáztasson egy nem kívánt terhességet... a legtöbb válaszolóval ellentétben az orvosok értenek is hozzá, és nem a huszadik század elején ragadtak.

Semmilyen veszélye nincs a hormonális fogamzásgátlásnak, akinél problémákat okoz, az mind egyéni probléma, ami a vizsgálatokkal megelőzhető...

2015. szept. 6. 20:35
 17/36 anonim ***** válasza:
17%

17:

Jesszus, egy fejlődő hormonrendszert elnyomni hormonokkal, gratulálok!

Pont az épeszű orvosok nem írják fel.

2015. szept. 6. 20:39
 18/36 anonim ***** válasza:
80%

#18, azt azért remélem tudod, amikor ilyeneket írogatsz, hogy egy - akár nem kívánt - terhesség is kb 500x akkora hormonbomba a szervezetnek, mint egy mai korszerű fogamzásgátló...

Azért cukkeráj, hogy hányan akarnak látatlanban okosabbak lenni a nőgyógyásznál, aki 6+4 évig ezt tanulja, + kikérdezi és megvizsgálja a kérdezőt...

Úgy látszik a magyar a focin kívül még a nőgyógyászathoz is veleszületetten ért:))

2015. szept. 6. 20:43
 19/36 anonim ***** válasza:
78%
Huh, mennyi baromságot osszehordtok. ... Felirva neki az orvos, ha már legalább egy éve rendszeresen menstruál. Ugyanis az már a megfelelően működő hormonrendszer jele. Amúgy akkor is felirva, ha pl rendkívül erős menstruációs fájdalmak vannak - a húgom emiatt 13 évesen szedett fogamzásgátlót.
2015. szept. 6. 20:43
 20/36 anonim ***** válasza:
80%
Az orvosra hallgass, ne a gyakorikérdéses ismeretlenekre!
2015. szept. 6. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!