Tényleg ekkora nyomott hagyhatott benn egy 5éves sztori?
Én is ezt mondtam neki,akárhányszor hozzám vágta azt h "Mert ő(akivel van) nem csal meg amikor összeveszünk"...szóval most sem felhőtlen a kapcsolata!!
gy.tartást küld...pontosabban az anyuci adja fel postán,mert a szülei vállalkozásába alkalmazott...persze h nincs felelőség érzete,hisz anyuci meg apuci,"nem bünteti meg"ő kapja a fizetését,fizetik a gyerektartást helyett,tankolják a kocsiját,és itthon ebédel....ja és volt közös házunk,amiből a SZÜLEI fizettek ki engem,a fenn maradó törltesztést ismét a SZÜLEI fizeték...szóval honnan tudná ez a k.csög,h mi mivel jár...és így is keveselli a fizetését,ami 6 számjegyű....bár a mostani nője,a gy.tartáson meg a családipótlékon kívül mást nem visz haza,mert munkanélküli...lövésem sincs h a fizuja h lehet elég,az albira,a rezisre,a nőre meg annak a fiára,aki iskolás!Nem vunk idősek az exemmel,korán jöttek a Babák(mind ketten akartuk,de lehet ő csak álcából akarta)és akivel van az 28 éves,10éves a fia,az exem meg 24!
Ne haragudj, de nem vagy normális.
Már az első gyerek születése előtt is ment a huzavona, félre ment, visszajött. Az ilyen férfit nem fogadjuk vissza, nemhogy gyereket szüljünk neki.
Sajnos csak magadat okolhatod, amiért így jártál. Nagyon sajnállak érte, tudom ez nem segít. Remélhetőleg tanultál belőle. Ha haza akarna menni, akkor mit kell mondani?: Menj vissza oda ahonnan jöttél.
Köszi mkinek a kritikát és a válaszokat is!:)De akkor ezek szerint a kérdésemre a válasz az,h csak duma h azért teszi mind ezt mert én 1szer 5éve megcsaltam?!
Már van alakulóba kapcsolatom,de félek ha megtudja,ő hozzá is odamegy a lakására...ezt szokta mindig tenni,mikor ő kidobott én meg talpraálltam,akkor ment a pasihoz akivel lehet h boldog lettem vna,csak ő elkergette mellőlem...fenyegette,1-2 pofon meg ilyenek,és senki sem erre vágyik így tovább áll:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!