Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora nyomott hagyhat...

Tényleg ekkora nyomott hagyhatott benn egy 5éves sztori?

Figyelt kérdés
Az egész 5éve történt,vagyis nyáron lesz 5éve,akkor fél éve voltam együtt a gyerekeim apjával,és csúnyán összevesztünk,kiadta az útamat...nem jelenkezett 1 hétig,én meg tovább álltam összejöttem vkivel(mint utólag a tudtomra jutott az unokatesója)és addig addig könyörgött még kibékültem vele,ez után 2-3hónapra összejött mással,előtte meg megcsalt,ismét kiadta az utamat,de mikor látta h alakul vkivel az életem jött békülni,békültünk is,terhes lettem,és megszületett 2éve az első közös gyerekünk,aki mikor 6 hetes volt,ismét lelépett egy másik nőért,de egy darabig csalt mással!8hónapos volt a kislányunk mikor jött békülni,mondom oké a családért mdent!Akart egy fiút,elsőre sikerült,kb 4 hónapos terhes vtam mikor kikezdett a bnőmmel,aki persze szólt nekem,így nem sikerült neki az a nő,és én vtam a rossz h számonkértem,ezután gondolom kényszerből kibékült velem,mert hát legyen aki mos,főz,takarít,de mihelyst talált vkit itt hagyott minket csapott papott!Immár 2 hónapos a fiúnk,akit mióta megszültem nem is látott,nem kiváncsi rá,ha én ha bárki más megkérdezi tőle,h miért más fiát neveli miért nem a családjával van azt a választ adja,h "Mert megcsalt a N.!"Lehet h azért lép le közbe mert feltör benne ez vagy csak így mossa a kezeit,h én legyek a rossz,ő meg az áldozat?!Mert ha annyira bántotta,le lehett vna akkor zárni,nem pedig 2 gyerekkel itt hagyni,nem?!
2010. márc. 11. 20:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Én is ezt mondtam neki,akárhányszor hozzám vágta azt h "Mert ő(akivel van) nem csal meg amikor összeveszünk"...szóval most sem felhőtlen a kapcsolata!!

gy.tartást küld...pontosabban az anyuci adja fel postán,mert a szülei vállalkozásába alkalmazott...persze h nincs felelőség érzete,hisz anyuci meg apuci,"nem bünteti meg"ő kapja a fizetését,fizetik a gyerektartást helyett,tankolják a kocsiját,és itthon ebédel....ja és volt közös házunk,amiből a SZÜLEI fizettek ki engem,a fenn maradó törltesztést ismét a SZÜLEI fizeték...szóval honnan tudná ez a k.csög,h mi mivel jár...és így is keveselli a fizetését,ami 6 számjegyű....bár a mostani nője,a gy.tartáson meg a családipótlékon kívül mást nem visz haza,mert munkanélküli...lövésem sincs h a fizuja h lehet elég,az albira,a rezisre,a nőre meg annak a fiára,aki iskolás!Nem vunk idősek az exemmel,korán jöttek a Babák(mind ketten akartuk,de lehet ő csak álcából akarta)és akivel van az 28 éves,10éves a fia,az exem meg 24!

2010. márc. 12. 08:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Továbbra is kérdem, miért vagy felháborodva. Mással él, (mikor kivel), másra költi a pénzét, más iránt érez, kifogásokat gyárt, te pedig szerelmes vagy. Szerintem te az a nő vagy aki 20 év múlva is szitkozódva fog beszélni erről a férfiről, még ha más mellett is fogsz élni.
2010. márc. 12. 09:19
 23/28 A kérdező kommentje:
Te fordított esetben nem lennél felháborodva?Én a kijelentésén nem bírok napi rendre térni..."mert megcsalt a N."5éve volt...zárta vna le,ne pedig 2 gyereket csinál,és öntelve lelép,gondolván h jól kicseszett velem!Pedig nem,mert a 2 Gyerkőcőm többet ér mint ő vagy bárki más!Azt nem tudom megérteni h miér ezt mondja...mondja meg akkor a frankót...NEM SZERETM!Ennyivel le lehetne zárni,nem pedig engem mocskolni,mert igen én vok a rossz,aki egyedül viseli a terhet a 2 gyerek után,mikor ő neki is a Gyerekei!!!
2010. márc. 12. 10:09
 24/28 anonim ***** válasza:
Az, hogy gyereket csinált neked, valahol a te döntésed is volt nem? Tudtad, hogy milyen mégis vállaltad a másodikat is! Hát ne is haragudj, de te sem vagy egy észlény! Bár ha szerelmesek vagyunk mindannyian meghülyülünk egy kicsit, de egy (pláne 2) gyerek felelősséggel jár, és úgy látszik ezt nem gondoltad végig. Még mindig abban reménykedtél és reménykedsz, hogy a gyerek megváltoztatja! Hát elmondom neked, hogy egy gyerek még egy pasit sem változtatott meg!! Lépj túl rajta! 2 gyerekkel is megtalálhatod még a párod, aki megbecsül és szeret!
2010. márc. 12. 11:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem vagy normális.

Már az első gyerek születése előtt is ment a huzavona, félre ment, visszajött. Az ilyen férfit nem fogadjuk vissza, nemhogy gyereket szüljünk neki.

Sajnos csak magadat okolhatod, amiért így jártál. Nagyon sajnállak érte, tudom ez nem segít. Remélhetőleg tanultál belőle. Ha haza akarna menni, akkor mit kell mondani?: Menj vissza oda ahonnan jöttél.

2010. márc. 12. 12:16
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszi mkinek a kritikát és a válaszokat is!:)De akkor ezek szerint a kérdésemre a válasz az,h csak duma h azért teszi mind ezt mert én 1szer 5éve megcsaltam?!

Már van alakulóba kapcsolatom,de félek ha megtudja,ő hozzá is odamegy a lakására...ezt szokta mindig tenni,mikor ő kidobott én meg talpraálltam,akkor ment a pasihoz akivel lehet h boldog lettem vna,csak ő elkergette mellőlem...fenyegette,1-2 pofon meg ilyenek,és senki sem erre vágyik így tovább áll:(

2010. márc. 12. 14:47
 27/28 anonim ***** válasza:
az ilyen fas*zi rohadjon meg, neked meg legyen több sütnivalód már, fölöslegesen idegeled magadat. Ne csinálj bohócot magadból, mert eddig az voltál. Ideje változtatni, tényleg keress egy olyan pasit, aki képes tégedet megvédeni.
2010. márc. 12. 21:36
 28/28 A kérdező kommentje:
Igazatok van,és ha mégegyszer ezt mondja nekem v a közös ismiknek akkor szemközt röhögöm!:)Az anyja(mert vele jóba vok a gyerekek miatt) ma volt itt,mondtam neki is,és hozzátettem,h gyors az észjárása...csak annyit mondtott h ja,meg húzta a vállát...oké a fia,nem mond rá rosszat,de sokat hazudik is otthon a mai napig mondja az ex anyós h mikor milyen hazugságon vesztek össze!Most is lebukott a szülei előtt...(táppénzen volt múlt 7en,közbe meg étterembe voltak,pont ott ahol bnőm a pincér:D)Na az anyja nem örült neki mikor mondtam:D
2010. márc. 12. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!