Tényleg ekkora nyomott hagyhatott benn egy 5éves sztori?
A rokonát péppé verte...ja és most is az egyik bnőm ágyába hazudta be magát!Persze a csajjak összerúgtuk a port,és ezek után eszem ágába sincs békülni,és igen valóban abba hitbe voltam ha fia lesz megváltozik,de mára rájöttem KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA!!SOHA de SOHA többet nem fogok kibékülni vele,egyszer csak nekem is sikerül az élet más oldalán!
De akkor szerintetek is csak duma h én 5 éve megcsaltam azért csinálta ezt????Mert én erre azt mondtam neki,h oké,de ha 20év múlva megkérdezik a gyerekeid,h mért léptél le mond el nekik is,h "Anyátok még a kapcsolatunk elején megcsalt,én meg kb 5ször őt bosszúból és titetek is csak bosszúból csináltalak,h elcsesszem az életét,h ne kelljen senkinek,ha engem egyszer megcsalt!"
Jobban jársz, ha teljesen megszakítasz vele minden kapcsolatot. Nem elég, hogy folyton megcsalt, ha alakult valami kapcsolatod, akkor rögtön visszament, meggátolta, majd újból megcsalt. Igaz, hogy neki nem kellesz,de azért másé se légy.
Ha hagyod, életed végéig ezt fogja játszani veled. Tönkreteszi a te életed, meg a gyerekeidét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!