Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora nyomott hagyhat...

Tényleg ekkora nyomott hagyhatott benn egy 5éves sztori?

Figyelt kérdés
Az egész 5éve történt,vagyis nyáron lesz 5éve,akkor fél éve voltam együtt a gyerekeim apjával,és csúnyán összevesztünk,kiadta az útamat...nem jelenkezett 1 hétig,én meg tovább álltam összejöttem vkivel(mint utólag a tudtomra jutott az unokatesója)és addig addig könyörgött még kibékültem vele,ez után 2-3hónapra összejött mással,előtte meg megcsalt,ismét kiadta az utamat,de mikor látta h alakul vkivel az életem jött békülni,békültünk is,terhes lettem,és megszületett 2éve az első közös gyerekünk,aki mikor 6 hetes volt,ismét lelépett egy másik nőért,de egy darabig csalt mással!8hónapos volt a kislányunk mikor jött békülni,mondom oké a családért mdent!Akart egy fiút,elsőre sikerült,kb 4 hónapos terhes vtam mikor kikezdett a bnőmmel,aki persze szólt nekem,így nem sikerült neki az a nő,és én vtam a rossz h számonkértem,ezután gondolom kényszerből kibékült velem,mert hát legyen aki mos,főz,takarít,de mihelyst talált vkit itt hagyott minket csapott papott!Immár 2 hónapos a fiúnk,akit mióta megszültem nem is látott,nem kiváncsi rá,ha én ha bárki más megkérdezi tőle,h miért más fiát neveli miért nem a családjával van azt a választ adja,h "Mert megcsalt a N.!"Lehet h azért lép le közbe mert feltör benne ez vagy csak így mossa a kezeit,h én legyek a rossz,ő meg az áldozat?!Mert ha annyira bántotta,le lehett vna akkor zárni,nem pedig 2 gyerekkel itt hagyni,nem?!
2010. márc. 11. 20:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

A rokonát péppé verte...ja és most is az egyik bnőm ágyába hazudta be magát!Persze a csajjak összerúgtuk a port,és ezek után eszem ágába sincs békülni,és igen valóban abba hitbe voltam ha fia lesz megváltozik,de mára rájöttem KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA!!SOHA de SOHA többet nem fogok kibékülni vele,egyszer csak nekem is sikerül az élet más oldalán!

De akkor szerintetek is csak duma h én 5 éve megcsaltam azért csinálta ezt????Mert én erre azt mondtam neki,h oké,de ha 20év múlva megkérdezik a gyerekeid,h mért léptél le mond el nekik is,h "Anyátok még a kapcsolatunk elején megcsalt,én meg kb 5ször őt bosszúból és titetek is csak bosszúból csináltalak,h elcsesszem az életét,h ne kelljen senkinek,ha engem egyszer megcsalt!"

2010. márc. 11. 21:44
 12/28 A kérdező kommentje:
Ja a nagyobbik gyerkőccel szokott alálkozni,mikor az anyjánál van,de sztem ha az anyja nem vinné a helyébe tojna ő rá is...vagy az is lehet,mivel akkor jött vissza,mikor ő már nagyobbacska volt,h neki a gyerek akkor gyerek,mikor már játszani is lehet vele!!
2010. márc. 11. 21:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazából miért is vagy felháborodva? Nem kell.
2010. márc. 11. 22:52
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megunt, és görcsösen keresett egy ürügyet arra, hogy elhagyjon.
2010. márc. 11. 22:52
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vérében van a "vadászat"! Te ezt tudtad és mégis szültél neki (vagy inkább csak magadnak) 2 gyereket! Miért is? Azt hitted, hogy a gyerek meg fogja változtatni? Rendben. De láttad, hogy az első gyerek után sem változott, ebből tanulnod kellett volna, nemhogy szülni még egyet! Már a gyerekek előtt is megcsalt 2x, én ugyan nem békültem volna!
2010. márc. 12. 07:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Előző vok. Az még lemaradt, hogy biztosan nem az 5 éves sztori miatt csal meg lépten-nyomon, hanem egyszerűen azért, mert ilyen! Nehogy már magadat okold a megcsalásaiért! Valószínűleg nem is szeretett téged, de lehet, hogy mással ugyanezt csinálná és csinálja is!
2010. márc. 12. 07:19
 17/28 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha teljesen megszakítasz vele minden kapcsolatot. Nem elég, hogy folyton megcsalt, ha alakult valami kapcsolatod, akkor rögtön visszament, meggátolta, majd újból megcsalt. Igaz, hogy neki nem kellesz,de azért másé se légy.

Ha hagyod, életed végéig ezt fogja játszani veled. Tönkreteszi a te életed, meg a gyerekeidét is!

2010. márc. 12. 07:32
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem vok a válaszokon felháborodva,csak azon h arra fogja a megcsalásokat,meg h tojik a gyerekei fejére mert h én 5éve megcsaltm!!!Könyörgöm,mikor volt már az?!Ennyira hülye ürügyet h lehet kitalálni?!Így akarja ártatlannak titulálni magát,h ő megpróbálta...a rossebbet próbált meg,esetleg azt h mindig legyen egy új nő akibe mártogathatja...mden kapcsolatot nem tudok vele megszakítani,a gyerekek miatt muszáj egy pici kommunikáció,bár oké nem kiváncsi rájuk,de ovi iskola meg az ilyenekbe majd közösen kell döntetnünk,hiába nincs birőivégzés semmirő,csak szóbeni megegegyezés...
2010. márc. 12. 07:40
 19/28 anonim ***** válasza:
Éppen ezért írtam neked, hogy ez nem az 5 évvel ezelőtti dolog miatt van. Egyébként miért kellene az ovi és iskola választásban közösen döntenetek? Ha most is szarik a fejükre (már bocsánat), miért érdekelné, hogy hová fogod beíratni őket? A nagy fiammal én is így jártam, bár ő azután hülyült meg, miután megszületett a gyerek. Pont leszarja a gyereket is, az iskolát is és sajnos a gyerektartást is! Ha ennyire nem érdekli az egész, egyáltalán nem kell a véleményét kikérned!! Egyébként mi is, amikor elváltunk, ő már együtt élt az új nőjével, nekem fél évre rá lett egy kapcsolatom és a kedves exférjem megkérdezte tőlem, hogy nem korai? Egyből békülni akart ő is, de nekem már nem kellett...
2010. márc. 12. 08:23
 20/28 anonim ***** válasza:
Ja! Egyébként én azt sem tartom kizártnak, hogy ő már a te félrelépésed előtt is megcsalt. Amúgy meg nem is nevezném azt megcsalásnak, mivel előtte összevesztetek és ő szakított veled! Akkor meg miről beszélgetünk? Milyen 5 évvel ezelőtti félrelépésedről!? Hmm?
2010. márc. 12. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!