Az ilyen eset nem egyedülálló sajnos.
Nézzetek be a www.brokenchilds.org-ra...
Magyarországon kívül a baba születésének első hete után egyik más országban sem követi figyelemmel a védőnő, sőt a védőoltások tekintetében is a magyar egészségügy a vezető Európa-szinten is, nem hogy egy ázsiai országgal szemben.
Amúgy én élve eltemetném őket egy szobába egy számítógéppel. Aztán éljenek meg virtuálisan.
18:42 - nek: nem nyitja meg az oldalt
18:50 - szerintem ezeknek az akasztás édeskevés. Kínlódjanak!!!! Azt tenném velük,amit ők a gyerekükkel!!
18:57, ha Koreában ilyen a helyzet, akkor nincs más hátra, vissza a gyarmati hadsereget :P:D:D:D
18:19 voltam
Az oldalon belül kattintsatok az "angels" menüre.
Rengeteg gyermek esik a családon belüli erőszak áldozatává,mindennapos gyermekkel szembeni visszaélések,kínzás legtöbb esetben a gyermek halálával végződik:(((((((((((((((((((
90% ban a szülők illetve egyik nevelőszülő érdeme:((((((
Még egy oldal ahol úgyszintén visszaélések,gyilkosságok áldozatai gyermekek.
Mielött azt hinnétek,hogy valami abberrált vagyok,aki ilyeneket olvasgat,NEM!Csak éppen gyermekvédelmis végzettségem is van,ezzel foglalkozom.
A magyarországi statisztika sem jobb:((((((((
de arról nincs linkem,amikről meg tudok,vagy ellenőrizzük a családokat,arról meg nem írhatok.
30/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!