Gyereket akar, de kompromisszumra nem hajlandó. Mi a megoldás?
Férjed csak a szép oldalát látja a dolognak, ami valóban szép. Tegnap háromszor rohantam végig a Lidlben mert elszaladt a fiam, még szerencse hogy már névről ismernek minket az eladók.
Ma éjjel kettőkor felébredt és ahelyett, hogy kiment volna a wc-re odajött az ágyamba a fejem mellé állt és lepisilte a párnám is meg az ágyat is. Csak szólni akart, hogy menne pisilni, de addig tudta visszatartani (3 éves). ma ezerszer futott végig az óvoda udvarán, épp beszoktatás van, most kezdte. Az elmúlt két hét azzal telt, hogy beszereztem mindent ami kell az óvodakezdéshez. Mellette szabadságot kellett kivennem a hétre, amíg a beszoktatás van. Kezdhetném sorolni, de inkább abbahagyom. Szerintem beszélj a férjeddel, hogy a gyereknevelés nem csak a sétából és a babakocsi tologatásból áll.
am férjed tudja hogy gyerek az elején kb alszik/kakál kombóban működik, nem egy játék hogy elviszi ide-oda?
ha facebookon akar villogni, vegyen egy bmw-t
És hogy tudnám kicsit lenyugtatni? Vagy más felé terelni az érdeklődését? Az a baj, hogy teljesen rá van pörögve a gyerek témára, én meg, ha meg kell néznem még egy kisbabás videót agyvérzést kapok...
Amúgy ha ez fontos én 28 vagyok ő 30.
a "kölcsönkérés" egy nagyon jó ötlet!
majd mikor tarkón fossa magát a gyerek és neki kell kikaparni belőle meglátszik mennyire kell fb-re egy "kisbaba" album
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!