Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt tudnál élni egy ilyen...

Együtt tudnál élni egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Együtt tudnál élni egy olyan férfival aki szeret Téged, megbízható, kedves, megbecsül és igazából kenyérre lehet kenni, viszont senki mással nem jön ki jól?

Nem érzi jól magát emberek között, hajlamos sértő megjegyzéseket tenni mindenki másnak és nehéz összeegyeztetni a környezetével.

Képes lennél élvezni Vele a kettőtök kis világát harmóniában, vagy elengedhetetlen lenne a társasági életed?

2015. aug. 31. 12:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10: Az 1 év alatt mióta együtt vagyunk nem sikerült megtudnom túl sok mindent. Az ő gyermekkorát az édesapja nehezítette meg, mind a mai napig a szüleivel él és szerintem rajta addig nem tudok túl sokat segíteni míg velük van, de legalább már megtudja védeni magát és az édesanyját.

Egészen kis korában fordult be, építgette a falat maga köré aminek lebontásában az eddigi barátnői sem segítettek. Nincs önbizalma, gyűlöli önmagát és helyzetét, pedig nagyon tehetséges ember, sokra vihetné ha hinne magában.

Elsősorban a pesszimizmusán szeretnék javítani, mert abból adódik a rossz szerencséje is, nem érhetik jó dolgok ha mindig csak rosszra számít... dióhéjban ennyi.

2015. aug. 31. 13:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen.akit szeretek elfogadom úgy ahogy van
2015. aug. 31. 13:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég nagy fába vágtad a fejszédet. Hány éves egyébként?

Egyébként hogyan gondolod, hogy együtt tudnál vele élni, ha nem akar elköltözni otthonról?

A pesszimizmusán te sajnos addig nem tudsz segíteni, ameddig ő nem akar ezen változtatni. Egyébként ha már ekkora mértéket öltöt ez az elszigetelődés, akkor szerintem te egyedül kevés leszel, hogy lebontsd a falat. Valamilyen szakember sem ártana. Kérdés, hogy feltennéd-e arra az életed jelentős részét, hogy az ő életét normális mederbe tereld, és hosszú távon is el tudnád-e viselni a problémáit, amiken nem nagyon változtat?

2015. aug. 31. 13:16
 14/22 A kérdező kommentje:

Hát elég nagy fába vágtad a fejszédet. Hány éves egyébként?

Egyébként hogyan gondolod, hogy együtt tudnál vele élni, ha nem akar elköltözni otthonról?

A pesszimizmusán te sajnos addig nem tudsz segíteni, ameddig ő nem akar ezen változtatni. Egyébként ha már ekkora mértéket öltöt ez az elszigetelődés, akkor szerintem te egyedül kevés leszel, hogy lebontsd a falat. Valamilyen szakember sem ártana. Kérdés, hogy feltennéd-e arra az életed jelentős részét, hogy az ő életét normális mederbe tereld, és hosszú távon is el tudnád-e viselni a problémáit, amiken nem nagyon vált

#13: 30 éves. Szeretne elköltözni otthonról, de eddig még nem sikerült, és az édesanyját sem hagyná maga mögött nyugodt szívvel tudván, hogy milyen kiszolgáltatott az apja számára.

Én is tudom, de azért próbálkozom. Sokat változott mióta együtt vagyunk, a tulajdon barátai mondták, hogy teljesen más, mint előtte. (Képzelem milyen lehetett előttem :D.)

Szeretnék Vele élni, mert mindamellett, hogy én megértem Őt, Ő is megért engem, ami nagyon jól esik. Remélem, hogy két flúgos, mint mi képes kitenni 1 egész embert :)

Az életem pedig... nem tartom olyan fontosnak azt a sok időt mind-mind a saját életemre áldozni, úgy gondolom belefér még Ő is. Fiatalabb vagyok nála és így is vagy 70-nek érzem magam, szóval időm, mint a tenger.

2015. aug. 31. 13:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Azért kérdeztem, mert volt "szerencsém" sajnos olyat is megtapasztalni, mikor az otthoni rossz helyzetből jött egy ex barátom, aki nagyon pesszimista volt, és ehhez hozzájárult egy olyan viselkedés is, hogy ő a szegény áldozat, és mindenki más a hibás azért, amilyen helyzetben ő van. Az ő pesszimizmusa rám nagyon rosszul hatott, bármi irány felmerült a kiútra, mindig meg volt az indok, hogy ez most miért nem megy. Neki nem volt elég az én segítségem, szeretetem és ebbe én is belefáradtam. 5 év után szakítottam vele, és ő azóta is otthon lakik, panaszkodik, nem jutott egyről a kettőre, míg mi a következő barátommal ugyanennyi idő alatt eljegyeztük egymást, összeházasodtunk, házat építettünk.

Szóval ezért mondtam, hogy nagyon nem mindegy a delikvens hozzáállása - úgymond hagyja-e, hogy valaki kiutat mutasson, kész-e változni, változtatni valamilyen szinten, mert ha nem, akkor csak toporogni fogtok és Te is tönkremész bele, ha meg igen, akkor meg fel tudjátok forgatni az egész világot (jó értelemben) és akkor meg kit érdekel, hogy kicsit tüskés? Az a lényeg, hogy Téged szeressen :)

2015. aug. 31. 14:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem. Csak ha megváltozna. Egy ilyen emberrel huzamosabb ideig élni....borzalmas. Lehúzza az embert. Energetikailag, hangulatilag... Nem az a baj, hogy nem társasági ember, meg nem jópofizik mindenkivel...hanem az, ahogy vélekedik másokról. Az ilyen ember önmagával sincs jóban, ezt vetíti ki folyamatosan másokra....nem, egy ilyen ember mellett élni szörnyű. Saját tapasztalatból mondom!
2015. aug. 31. 17:33
 17/22 A kérdező kommentje:

Engem csak azért nem húz le a negativitásával, mert én is ilyen voltam, pesszimista aki csak várja, hogy elmúljon az élete. De szerencsére 15 évesen, egyik pillanatról a másikra sikerült átértékelnem az életemet és megértettem, hogyan is működik az és mire volt szükségem. Erre várok :) Arra, hogy hozzám hasonlóan majd Ő is megérti hogyan is kell élni, egyszer, egy szép napon.

Teljesen megértem hogy Ő hogyan gondolkodik, és azt is, hogy segítek Neki azzal ha pozitív vagyok. Jó, én sem jöttem helyre teljesen (talán nem is lehet), de a gyengébb pillanataimban Ő siet a segítségemre.

2015. aug. 31. 20:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Én ilyen pasira vágyom. Akinek én, én, én, csak én számítok. Aki imád. Hozzá kell tennem, nem vagyok társasági ember én sem.
2015. aug. 31. 21:50
 19/22 anonim ***** válasza:
igen, együtt, én is hasonló vagyok, igaz nekem van társasági életem, de a véleményem nem rejtem véka alá, és az sem érdekel külöbónösebben ha ezért utálnak.
2015. szept. 29. 16:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Oh. Most olvasom, hogy örök pesszimista. na az viszont nekem nem kell. Én sem vagyok egy örökké viháncolós kanca, néha (mint most is sajnos) lesüllyedek, de általában jól vagyok, teszem a dolgom, élem az életem:)

a bátyám viszont piszkosul durván pesszimista, el lett kényeztetve, otthon élt 27 éves koráig, nekem 18 évesen el kellett jönnöm. Ő nem tanult meg küzdeni, én igen, így most mindenkitől várja, hogy segítsen, a párom szerzett neki melót, kecót, utálta, sokat panaszkodott, sőt, ha jött, mindig hozta a negatív felhőjét, már az ajtóban ment a qrvaistenezés meg a hiszti. nagy nehezen lelépett, éppen amikor a főnökének szüksége lett volna rá, de ő eljött, magára uszítva a családot. azt hittem, lenyugszik, de most meg az volt a baja, hogy milyen bunkó volt vele az eladó, mert csak halványan mosolygott, milyen ronda pasit látott szép nővel, biztos qrva a csaj, mint minden nő (szerinte). ezt halgattam órák hosszat, hiába szóltam neki többször is. Legutóbb a semmin kezdett el hisztizni, egy árva szó nélkül kapta magát és elhúzott...semmiféle szóváltás nem volt lőtte.

azóta, talán szemét vagyok, de nem beszélek vele, ha kell valami jöhet, de én nem hívom (nem is jön). Egy idő után lelkilegh teljesen tönkre tesz az ilyen ember, az állandó sírás, negatív aura....

2015. szept. 29. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!