Mit tegyek, ha anya mindig meztelenül mászkál otthon?
Amióta az eszemet tudom, ezt csinálja, de pár éve kezdett csak zavarni.Itthon egész nap meztelenül van előttem, a húgom és apa előtt.Igaz, hogy mindketten lányok vagyunk, emiatt jöhettek azzal hogy "dehát ez a természetes meg nem kell szégyellni a testünket", de én egész életemben szényellős voltam, még az orvosnál se merem levenni a polómat, mindig ilyen voltam.Emiatt is érzem nagyon kellemetlenül magam anya miatt, higgyétek el nem valami gusztusos, amikor ebédnél mondjuk nyúl a sóért és a melle ott lóg a levesem felett...valahogy én nem érzem ezt normálisnak, és kellemetlen így egy helyiségben lenni vele.Meg attól is félek, hogy ha áthozom a barátnőimet, vagy esetleg egy fiút, mi lesz, ha így meglátják anyát.
És igen, szóltam neki, szólt a tesóm és apa is, minden nap elmondjuk neki, mégsem érdekli.Arra hivatkozik hogy mivel elég kövérkés, melege van és így érzi jól magát.Mit csináljak? Nekem nagyon kellemetlen ez az egész.
15/l
nyissatok ablakot, hideg van talán felöltözik.
ha nem akkor barátnőknek,fiúnak: anyán agyalágyult,és ezért pucérkodik.
bár neki van igaza,nem ruhában születtünk.
"nem ruhában születtünk."' - hmmm, hát van egy néhány dolog, amit nem úgy teszünk, mint újszülött korunkban.
Bár lehet,hogy a néni egész nap csak hanyatt fekszik, kapálódzik, és oázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!