Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetkot csináltattam. Megmondja...

Tetkot csináltattam. Megmondjam anyáméknak vagy inkább várjam meg hogy ök vegyék észre?

Figyelt kérdés

Elég szigoruak félek hogy bafy baj lesz belöle

17éves vok a tetko a csuklomon van belül.eltakarni tudom egy idejig. job lenne ha én mutatnám meg?régebben apám azt mondta ha tetkom lesz akkor mehetek a háztól.kb 3hete piercinget csináltattam.kiakadtak de pár nap után nem orditoztak már. de félek h most nagyon kibuknak és elzavarnak.mit csnáljak?

2008. szept. 7. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mond el!!nekem is van.igaz én akkor csináltatam mikor külön költöztem anyumtol,ö is azt mondta meg ne progáljam.most meg már tetszik neki,igaz nekem nonfi van a lapockámon.szoritok hogy ne akadjanak nagyon ki,irj mi lett a vége.
2008. szept. 8. 07:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy ez egy jellempróba, amin ha átmész, felelősségteljesebb felnőtté válsz. Meghoztál már egy saját döntést a tetkóval, így elég erős vagy hozzá, hogy felvállald azt a világ előtt, minden következményével együtt. Senki nem kényszeríthet az őszinteségre a szüleid felé, azt neked kell elhatároznod és véghez vinned. Ez egy újabb lépést az erős, szabad akaratú felnőtt emberré válásod útján.
2008. szept. 8. 10:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Na,mi történt azóta?
2009. aug. 5. 10:06
 14/16 A kérdező kommentje:

hát eltelt ugy majd 9-10hónap h nem mutattam meg. szóval múlthéten fedtem fel a titkom de csak anyám előtt.ki vtam bukva más miatt is és ezt ő is észrevette.ugy vtam vele nekem már tök mindegy, megmutattam. mivel tényleg elég padlón vtam anyám rendes vt nem orditott viszont lehet pszichológus lesz belőle....

apámnak azt mondta ne szóljak róla mert ő nagyon mérges lenne szóval tőle kapok ha megtudja

2009. aug. 5. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha bevallod. Egy kicsit besértődnek, hogy utólag tudnak róla, azt végighallgatod és legközelebb megosztod előre a terveidet velük. Ezt nekik is mond el!
2010. okt. 14. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Pszichológus?Miért, mi ez a szimbólum??
2010. okt. 14. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!