Tetkot csináltattam. Megmondjam anyáméknak vagy inkább várjam meg hogy ök vegyék észre?
Elég szigoruak félek hogy bafy baj lesz belöle
17éves vok a tetko a csuklomon van belül.eltakarni tudom egy idejig. job lenne ha én mutatnám meg?régebben apám azt mondta ha tetkom lesz akkor mehetek a háztól.kb 3hete piercinget csináltattam.kiakadtak de pár nap után nem orditoztak már. de félek h most nagyon kibuknak és elzavarnak.mit csnáljak?
Igazából már előtte kellett volna szólnod, hogy tetkót akarsz, de mostmár tök mindegy.
Az a legjobb, ha egyenesen elmondod nekik a történéseket. Képzeld el, milyen, ha meglátják mondjuk három hónap múlva. Sokkal jobban kiakadnak, hogy ennyi ideig titkoltad és nem mondtad el nekik. Nagyobb lesz a balhé.
csak az agond haogy amit magamra tetováltattam az olyan mágikus dolog szoval ez még 1lapáttal rátesz a dologra,
de hoygan mondjammmeg nekik???
Csuklón végülis nem nehéz eltakarni - csuklópánt, karlánc, stb., egyesek mindent a kezükre aggatnak :), hosszúujjú pulóver nyáron is és vigyázz, hogy óhatatlanul fel ne tűrd az ujját :D:D:D
Nnna, viccet félretéve, sztem egyszerűbb és "gerincesebb" vállalni, amit tettél.
Ha konzervatívak, és amúgy is piszkálnak a stílusod miatt (black metal? csak tipp!) számíthatsz rá, hogy nem fogják megérteni, de sok szülő szemében kompenzálható az ilyesmi pl. ha jól tanulsz legalább bizonyos tárgyakból (szarul hangzik, tudom, de sok esetben csodát tesz :) ), és/vagy segítesz nekik valamit, akármi, Te tudod, hogy mi esne jól nekik. Ha látják, hogy egyéb kéréseiket tiszteletben tartod valamilyen szinten, talán eltörpül a külsőségek jelentősége. Ha a piercing-balhé elült, ez is el fog. (Végülis nem a homlokodra varrattál fordított keresztet :P ) NYugi, ki biztos nem dobnak, ha fenyegettek is ezzel! Tisztázd, hogy nem őket akartad idegesíteni, hanem Számodra ennek ez és ez a jelentése, ezért akartad.
(Érdekes amúgy, hogy hol csináltak Neked ilyet, mert hivatalos stúdiókban 18 év alattiaknak szülői engedély kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!